SMTown Paris

[Ro] O parte a echipei KCu.RO [VeVy și Ioana] a fost în Paris pentru a lua parte la primul concert K-Pop din Europa, și anume SMTown Paris, eveniment ce a avut loc pe data de 10-11 iunie . Alături de noi a mai fost și Laura [un E.L.F. înfocat] cu care ne-am distrat de minune!

Deși nu am putut sta împreună, distracția tot a fost maximă! Să îi vezi în carne și oase pe oamenii pe care îi admiri atât de mult și care nu credeai vreodată că o să te afli în aceași încăpere cu ei, e ceva de nedescris :-D.

[En] A part of the KCu.RO Team [VeVy and Ioana] went to Paris to take see the fisrt K-Pop concer in Europe, namely SMTown Paris, event which was held on 10th and 11th of June. Together with us was Laura [an enthusiastic E.L.F.] with whom we had a lot of fun!

Even if during the concert we couldn’t stay together, the fun reached a maximum level! To see in flesh and bone people that you admire and you had never thought that you would be in the same room with them, is something you cannot describe in words. 😀

[Ro] Am avut parte de mii si mii de peripeții pe toată durata călătoriei :-)) și în timp ce așteptam să intră la concert,  se pare că am atras atenția reporterilor din Coreea de Sud cu micuța noastră pancardă pe care scria “SHINee Fighting!  Romania”

[En] We had many many adventures during our trip :-)) and while we were waiting to enter in the concert room, it seems like our that we drew the attention the reporters from South Korea with our little board on which was written “SHINee Fighting!  Romania”

[Ro] Sperăm ca odată cu acest eveniment să fi contribuit puțin la a arată celor din Coreea de Sud că și în România există fani K-Pop 😀 Am fost abordate de 4 posturi diferite de televiziune pentru a da interviuri și știm sigur că în două dintre ele am apărut *evil laugh*

[En] We hope that together with this event we contributed in showing to the ones in South Korea that there are K-Pop fans in Romania, too 😀 We were approached to give an inteview  by four different channels of television and we know for sure that we appeared on two of them *evil laugh*

[Ro] Doresc ca și ceilalți fani din România să aibă ocazia de a participa la un asemenea concert deaoarece vor avea parte de un spectacol pe cinste !!

[En] I wish that the other fans from Romania will have the occasion to take part in such a concert because they will have his/her lot!!

            ♥ By VeVy ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s