S.K. Fill #1 – You’re Beautiful (Hangul: 미남이시네요)

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

S.K. Fill va fi recomandarea noatră pentru voi cu ce  ne-a impresionat în ultima săptămână și nu numai. Vă vom recomanda de la albume, single-uri şi video-uri până la drame și filme coreene.

Fab-Boys

Săptămâna asta vă recomandăm o drama din 2009, You’re Beautiful [미남이시네요].

Drama este o comedie romantică ce îi are în distribuție pe Park ShinHye, Jang KeunSuk, Lee HongKi (F.T. Island) și Jung Yong-hwa (CN Blue).

Despre ce este vorba? Este vorba despre o trupă de băieți A.N. JELL și relația dintre membrii ei, atunci când o fată se dă drept fratele ei geamăn și se alătură acestora. Go MinNyu (Park ShinHye) este o călugăriță în devenire, iar fratele ei geamăn Go MinNam (jucat tot de către Park ShinHye) reușește să intre în A.N. JELL, dar forțat să plece în Statele Unite pentru a corecta o operație estetică nereușită. Astfel MinNyu este abordată de către managerul fratelelui său care o roagă seă se da drept MinNam până când acesta se recuperează. Dacă vreți să aflați ce poveste de dragoste se înfiripă sau dacă Go MinNyu poate să păstreze secretul până la întoarcerea fratelui ei urmăriți serialul.

Aici puteți să vizionați toată drama (are subtitrări în engleză):

De asemenea în caz că ați vizionat versiunea coreeană,  există varianta japoneză, Ikemen desu ne [美男ですね], dar și varianta taiwaneză, care de curând a început să fie difuzată pe postul de televiziune FTV, o găsiți sub numele de Fabulous Boys [原來是美男].

Advertisements

4 thoughts on “S.K. Fill #1 – You’re Beautiful (Hangul: 미남이시네요)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s