S.K. Fill #3 – “Zbor peste Long Island” – Lee Chang-Rae

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Dacă săptămâna trecută recomandarea noastră a fost una hot, vă prezentăm de această dată ceva diferit, din sfera literaturii coreene.

Am ales această carte pentru că este accesibilă adolescenţilor, dar şi adulţilor, învăţându-ne pe toţi o lecţie importantă de viaţă : chiar dacă suntem mereu în aer, trebuie să ne menţinem mereu la sol.
Veţi vedea despre ce vorbesc imediat.

S.K.-3---Zbor-peste-Long-Island

Romanul îl are ca protagonist pe Jerry Battle, 59 de ani, american de origine italiană care îşi povesteşte soarta, puţin imprevizibilă, marcată de evenimente tragice – pierderea soţiei, înstrăinarea de copii, ratarea unei vieţi de afacerist şi pensionar patetic, cu alte cuvinte istoria unei familii de mijloc cu toate “darurile” ei.
Find pilot înrăit în tinereţe he hotărăşte să achiziţioneze un avion Cessna, vrând să planeze deasupra Long Island pentru a îşi reînvia pasiunea de mult apusă, dar şi pentru a îşi recalcula existenţa, schimbând o parte a sa.

Menţinând balanţa orizont – pământ, autorul Lee Chang-Rae menţine suspansul pe tot cuprinsul cărţii, de asemenea confundarea prezentului cu trecutul fac cititul interesant.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe şi v-am atras atenţia cu rezumatul nostru modest, cartea este disponibilă pentru cumpărare în reţeaua magazinelor Humanitas , Diverta, Cărtureşti etc. sau pentru cei ce doresc să o împrumute, puteţi intreba la bibliotecile locale.
Spor la citit!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s