S.K. Fill #6 – To The Beautiful You (Hangul: 아름다운 그대에게)

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Continuând seria recomandărilor, S.K. Fill-ul de săptămâna aceasta vine cu o dramă ce a pornit din stadiul de manga [Hana Kimi / 花ざかりの君たちへ “For you in full blossom”], ajungând pe urmă anime și live action, variante chineză [Hanazakarino Kimitachihe], japoneză [Hanazakari no Kimitachi e] și coreeană. Este vorba despre “To the beautiful you” [아름다운 그대에게 – Areumda-un Geudae-ege], varianta coreeană ce a apărut în anul 2012, fiind o dramă destul de recentă. Printre personajele principale îi putem remarca pe Sulli, membră a trupei f(x), Minho din Shinee și Lee Hyun-Woo. Având în vedere că f(x) și Shinee sunt trupe sub producția companiei SM Entertainment, acest lucru a fost valabil și pentru dramă.

S.K.-6---To-The-Beautiful-You

Difuzarea dramei a început pe 15 augsut 2012 și s-a terminat în cadrul aceluiași an pe 4 octombrie, pe canalul coreean SBS, în decursul a 16 episoade.

Intriga acestei drame se învârte în jurul Lui Goo Jae-Hee (interpretata de Sulli), o fată coreeană ce trăia in Statele Unite ale Americii. Într-o zi, în cadrul unei emisiuni televizate, văzând o competiție de traseu și teren, devine atrasă de unul dintre cei mai buni competitori la sărituri înalte, Kang Tae-Joon (Minho). Începe a idolatriza tânărul atlet și reușește, într-un final, să se transfere în Coreea, la același liceu unde Tae-Joon învață, după ce acesta suferă un accident ce ar putea să îi sfârșească posibila carieră sporivă. Totuși, există o mică problemă: Tae-joon învață la un liceu destinat exclusiv băieților, Jae-hee trebuind să se deghizeze într-un băiat pentru a intra în liceu.

Sper că i-am făcut curioși pe cei care nu au văzut încă drama, iar pentru cei ce au vizionat-o deja, merită revăzută, fiind o combinație reușită între comedie, dramă și, bineînțeles, puțin romantism. Vizionare plăcută tuturor 🙂

Trailer:

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s