S.K. Fill #7 – Crayon Pop (Hangul: 크레용팝)

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

“Get your Crayon! Get your Crayon!” … Nu, nu o să vorbim de G-Dragon şi melodia lui, Crayon, ci de o trupa de fete numită Crayon Pop.

S.K.-7---Crayon-Pop

Trupa este alcătuită din 5 fete (Gum Mi, Ellin, Way, Cho A, and So Yul) + Arisa (doar în Japonia).  Way şi Cho A sunt gemene, făcând Crayon Pop a V-a trupa de KPop ce conţine o pereche de gemeni.
Fetele au debutat oficial  în anul 2012, pe 24 Iunie, promovându-se intens in Japonia cu piesele “Bing Bing” şi “Saturday Night”, iar pe 19 Iulie şi-au făcut debutul pe scena din Coreea la M! Coutdown cu melodia “Saturday Night”.

Crayon Pop sunt mult mai cunoscute in Japonia decât în ţara lor, dovadă fiind mini-concertul susţinut în Shibuya, Tokyo  la începutul anului 2013, unde în mai puţin de o oră s-au vândut toate bilete, iar datorită cererilor mari ale celor ce nu au apucat să cumpere unul, Chrome Entertainment,  compania de care aparţin fetele, a promis că va mai ţine un concert. Lucru ce s-a întâmplat exact la o lună după, numai că în Osaka.

Crayon Pop poate fi descrisă ca şi “gura de aer proaspăt” din haotica lume a industriei KPop. Sunt o trupă foarte energică şi veselă care binedispune cu fiecare aparţie. Sunt ciudate, sunt haioase, sunt simple, dar foarte frumoase. Nu încearcă să fie sexy sau badass, nu au outfit-uri de iţi taie respiraţia sau videoclipuri în care rămâi pur şi simplu WoW, dar au carismă, umor şi un stil de dans aparte, de care nu poţi să nu te îndragosteşti. Sunt prietenele acelea nebune cu care vrei să-ţi petreci timpul când eşti trist, sunt perfecte în felul lor imperfect şi nu se dau înlături când vine vorba de umor. Ador stilul lor cute şi melodiile funky unde mai adaugi si mişcări de dans în stil aerobic cum se poate observa în MV-ul melodiei Saturday Night:

Am aflat de Crayon Pop urmărind emisiunea “All the K-Pop” unde apăre Ellin, una din fetele din trupă şi am rămas plăcut impresionată de personalitatea ei. Mai multe nu mai zic pentru că vreau să le descoperiţi singuri şi să vă creaţi o impresie proprie despre ele şi aşa cum a zis şi Martina din EYK, e placerea mea “ascunsă” şi sper să nu se schimbe vreodată şi să se piardă în mainstream.

Cel mai recent MV – Bar Bar Bar

Dacă v-au plăcut vă rog să le susţineti urmărind video-urile lor de pe Canalul Oficial de Youtube

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s