S.K. Fill #8 – INFINITE – Destiny (Single & MV)

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Atenţie, atenţie fangirls şi fanboys, pregătiţi şerveţelele, găleţile şi alte obiecte ajutătoare din trusa de prim-ajutor pentru că recomandarea noastră de săptămâna aceasta este una hot încât până şi artiştii noştri au…luat foc?!
Pentru că vara este anotimpul celor mai multe comeback-uri, dupa 5 luni de pauză pentru repetiţii intense şi înregistrări trupa numită şi “trend-dols”, INFINITE au revenit cu un nou album şi videoclip numite “Destiny”.

S.K.---8---INFINITE--Destiny

Videoclipul single-ului cu acelaşi nume a fost filmat în Statele Unite ale Americii, în cadrul studiourilor Universal din California pe platourile unde au fost turnate filme precum “Transformers”, “Fast and Furious” ş.a.m.d. cu ajutorul producătorilor de acolo şi a directorilor coreeni. Bugetul total a fost estimat la 1 miliard de won, ceea ce înseamnă că preşedintele casei de discuri a trupei, Woollim, a strâns bani la săculeţ destul de mult timp pentru un comeback de proporţii mari.

Single-ul a fost aranjat de noul producător al băieţilor, rphabet, fiind una pop cu influenţe electro şi dubstep, videoclipul potrivindu-se ca o mănuşă cu versurile şi linia melodică.

Versiunea B a videoclipului este mai mult o variantă dance, arătându-le încă odată admiratorilor mişcările line şi sincronizate ale trupei, pe beat-uri puternice şi antrenante, din păcate fanii nu se vor putea bucura de versiunea A (drama version) prea curând pentru că din cauza scenariului care conţinea o scenă de accident aviatic într-un aerodrom, ea a trebuit să fie exclusă din solidaritate pentru victimele accidentului recent de la Asiana Airlines în care o persoană a murit şi mai multe au fost rănite.

Privind peste video, vom vedea că INFINITE şi-au schimbat (din nou) conceptul, nu ne puteam aştepta oricum la ceva diferit, şi mai observăm că pe lângă voci bune şi mişcări ameţitoare băieţii incearcă şi actoria, căutându-şi “destinul”.

“Destiny” este o melodie fresh, care împreună cu vizualul alcătuie o combinaţie de mare succes, nouă ne-a plăcut de prima dată de când am ascultat-o, de aceea am hotărât să împărtăşim cu voi impresiile noastre. De asemenea pe lângă Destiny, mai puteţi asculta şi restul melodiilor de pe mini album, “Inception” fiind un premergător al melodiei care dă numele albumului, promovat împreună cu ea la prima apariţie a trupei pe scena Mnet 20’s Choice Awards 2012.

Ne oprim deocamdată aici fără mai multe detalii, deci daţi fuga la MV cu găleţile lângă voi!

INFINITE Website

INFINITE Official YouTube Channel

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s