S.K. Fill #10 – Ailee – U&I (Hangul: 에일리 유앤아이)

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

După scurta trecere în revistă a show-ului de divertisment de inspirație americană, ne oprim încă o dată pe meleaguri muzicale. De data aceasta, vom vorbi despre ultima melodie a cântăreței Ailee, și anume “U & I”. Înainte de a intra în detalii legate de melodie, aș vrea să vă menționez câte ceva despre Ailee (nume de scenă, cel real fiind Lee Yejin). Originară din New Jersey, reușește a demonstra faptul că muzica e singura cale pe care vrea să o urmeze, acest lucru rezultând din retragerea ei de la Universitatea Pace, unde susține că a studiat relații internaționale, jurnalism și justiția criminalistică.

Ailee U&I

     Înainte de a debuta ca și artist k-pop, Ailee a lucrat la Muzo Entertainment, având ocazia de a colabora cu diverși artiști, precum Johnnyphlo și rapper-ul Decipher. Momentan este o artistă cu renume internațional, remarcându-se nu numai prin muzică si vocalitate, ci și prin dans și actorie, facându-și debutul in serialul canalului KBS, Dream High 2.

         Revenind la melodie, “U & I” este ultimul single al lui Ailee, în care reușește, ca de obicei, să-şi pună in evidenţă calitățile vocale. Pe măsura ce înaintează in carieră, Ailee lansează melodii ce transmit mai multă dinamică și expresivitate. Este una dintre cel mai bune voci ale industriei muzicale coreene și nu evită să arate acest lucru. “U & I”, cu inspirații de jazz din anii ’50, este un cântec care iți atrage atenția prin beat-ul oferit și prin linia melodică care pur și simplu nu te lasă să stai jos.
Fără alte cuvinte, vă lăsăm pe voi să decideţi cât de talentată este Ailee urmărind MV-ul de mai jos.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s