S.K. Fill #11 – 락 Rock 樂 [Rock Rock Rock]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Rock Rock Rock este o dramă-documentar, apărută la sfârșitul anului 2010, despre viața bine-cunoscutului chitarist Kim Taewon al trupei Boohwal (Ressurection), interpretat de No MinWoo. Difuzată pe KBS2, aceasta are doar 4 epidoade în care puteți afla cum și-a descoperit Taewon pasiunea pentru chitară și unde l-a dus această pasiune.

S.K-Fill-11--Rock-Rock-Rock

Datorită unchiului său, el descoperă că îi place să cânte la chitară, iar prima melodie pe care Kim Taewon o învață de unul singur la chitara nefolosită a fratelui său este Stairway to Heaven de la Led Zeppelin. Un proscris, băiatul care se lupta cu toată lumea avea să devină  un Jimmi Page al cartierului unde locuia, într-un timp scurt.

Kim Taewon s-a născut pentru chitară, iar muzica îi ținea loc de sânge. Un băiat cu un vis mare, de a deveni un rockstar. Acesta trece prin prima dragoste, prima depresie, nereușite care vin una după alta, dar nu se dă bătut și în cele din urmă reușește să ajungă unde și-a propus. Dar pentru a vedea ce sacrificii a trebuit să facă și ce a trebuit să îndure pentru a își atinge scopul vă recomand să urmăriți mini-drama-documentar.

Această dramă le este recomandată în special celor ce le place rock-ul anilor ’70.

락 Rock 樂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s