K-Pop World Festival Romanian Edition Events

Oameni buni (acesta va deveni curând un slogan de-al nostru), anul acesta K-Fanmeeting-ul s-a reinventat sub numele de Kpop World Festival : Romanian Edition, aducând noutăţi în cadrul evenimentului, dar păstrând fidelitatea fanilor şi a fancluburilor prezente acolo la standuri şi nu numai.

Cu ajutorul MC-ilor, atmosfera a fost antrenată de jocurile amuzante de tongue twisters, săritul corzii, numeşte melodia sau membrul, miniolimpiada şi de gwiyomi organizate în pauze şi nu numai, la care participanţii au fost premiaţi, nelipsitele filmuleţe de prezentare ale fancluburilor cu ovaţiile de rigoare, prezentarea de mâncare coreeană, realizată cu ajutorul Restaurantului Seoul, şi o secţiune specială pentru ceremonia ceaiului şi a costumului tradiţional, şi bineînţeles mult-aşteptatul eveniment principal al festivalului, Kpop Dance Cover (sau cunoscut de toţi sub numele de dance battle) la care am avut un început “încălzit” prin dans de către primul invitat special, Mark. Cât despre juriul battle-ului, am fost încântaţi cu prezenţa a 3 personalităţi importante, din partea ambasadei Coreei de Sud în România domnul Pyo Kwangmin, împreună cu faimosul coregraf Emil Rengle şi partenera sa, Luiza Comşa care au “judecat” trupele noastre aspirante la locul 1 cu sânge rece, mai mult sau mai puţin. Spre sfârşitul programului fanii au participat la karaokele organizat mereu de către fancluburi, s-au distrat, au dansat, au cântat şi au rămas cu amintiri plăcute.

Echipa KCuRo a fost prezentă acolo, înarmată cu camere şi microfoane, cum v-am obişnuit de atâta timp. Dacă vreţi să vedeţi şi să aflaţi mai multe urmăriţi update-ul nostru despre festival.

Mulţumiri speciale fanilor care ne-au trimis poze, iar daca vreţi să vedeţi o versiune puţin mai detaliată a festivalului, aruncaţi o privire la video-ul postat de fetele de la H.A.C.K aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s