S.K. Fill #15 – Adolescence Medley [Hangul: 사춘기 메들리]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Săptămâna trecută v-am recomandat un webtoon, ei bine acum vă recomandăm o dramă, de 4 episoade, care este bazată pe un webtoon destul de cunoscut in Coreea. Drama noastră face parte din seria “Drama Special” a postului de televiziune KBS. Deobicei aceste serii au doar un singur episod, fiind prezentate mai mult sub forma unui film, dar pot atinge chiar si 8 episoade.

Adolescent Medley
“Adolescence Medley” ne prezintă povestea unui adolscent (Choi Jung Woo, interpretat de către Kwak Dong Yun) care datorită slujbei tatălui său, a fost nevoit să se mute constant, astfel trecănd prin nenumarate şcoli încă din gimnaziu. Protagonistul nostru nu este foarte sociabil şi încearcă pe cât posibil să nu iasă în evidenţă sau să îşi facă vreun prieten. De ce? Pentru că este sigur că şi de această dată va fi nevoit să se mute.
Planul lui însă eşuează datorită colegului său de bancă foarte băgăcios, a şefei de clasă dar şi a unuia dintre “sunbae”.  Nu trece bine prima zi de şcoala că Jung Woo primeşte vestea că se va muta în Seoul, datorită promovării primite de către tatăl său, aşa că acesta profită de situaţie şi intră în tot felul de încurcături, ştiind că nu o să mai fie prezent să le înfrunte :

  • se înscrie la concursul naţional de cântat pentru a reprezenta liceul
  • îşi mărturiseşte iubirea lui “falsă” şi îi propune să fie iubita lui, şefei de clasă
  •  răspunde provocării celui mai de temut bătăuşi din liceu

Va reuşi el să scape din toate astea nevătămat? Va accepta şefa de clasă propunerea lui? Ei bine dacă v-am făcut curioşi, vă invit să vizionaţi episodele şi aşteptăm comentariile voastre~!

P.S. Drama are şi un special guest în unul dintre episoadele sale: SungYeol din INFINITE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s