S.K. Fill #17 – The Berlin File [Hangul: 베를린]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Lansat pe data de 29 Ianuarie anul acesta, ‘The Berlin File’ nu numai că incearcă dar și reuşeşte sa aducă un plus de acțiune cinematografiei coreene. Scris și coordonat de Ryoo Seung-Wan, filmul prezintă o poveste de spionaj internațional între Coreea de Sud și de Nord care, aflate într-o cursă continuă pentru supremația informației se trezesc într-o luptă pe fondul dorinței urmașilor lui Kim Jong-il de a achiziționa arme nucleare pentru țara lor.

S.K.-Fill-17---The-Berlin-File

Dong Myung-Soo [Ryoo Seung-Bum] sosește în Berlin cu intenția de îl elimina pe Pyo Jong-Sung [Ha Jung-Woo] , soția lui [Gianna Jun] , și pe ambasadorul coreean. Myung-Soo intenționează ca după ce reușește să-l ucidă pe ambasador, să îi ia locul și ca oamenii tatălui lui să preia toate operațiunile din Berlin. Planul lui începe prin a o pune pe soția lui Jung-Sung în poziția în care să fie considerată ca trădătoare, aceasta fiind translator pentru ambasada Coreei de Nord în Berlin. Curând cei doi devin ținte pentru mai multe grupări, aceștia alegând și încercând să renunțe la tot, cu dorința de a se întoarce in țara lor natală. Toată acțiunea se intensifică pe final, atunci când, deși dușmani în acte, Jung Jin-Soo [Han Suk-Kyu] – un poliîist sud-coreean care a fost mereu pe urmele lor, hotărăste să îi ajute în lupta lor contra asasinului trimis de conducerea nord-coreeană.
Un film de proporții, care încearcă să prezinte atât conflictele uriașe dintre cele două țari surori, dar totodată și întelegerea “nativâ” dintre acestea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s