S.K. Fill #18 – BTS “N.O”

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Recomandarea de săptămâna aceasta vine cu ceva nou, pentru că ne-am gândit să îi mai păsuim pe “veteranii” noştrii din K-pop, şi să vă prezentăm şi noii ieşiţi la rampă.

S.K.-Fill-18---BTS---N.O

Pentru că au avut un debut cu un impact foarte puternic asupra fanilor, S.K.Fill-ul de weekend-ul acesta vi-i aduce pe cei de la BTS (sau Bangtan Boys cum îi mai ştiţi) cu noul videoclip lansat numit “N.O”.

La 3 luni de la debutul lor cu single-ul [2 COOL 4 SKOOL] trupa a revenit cu albumul [O!RUL8,2?] – Oh! Are you late, too?
Cântecul N.O aparţine genului Trap Music, fiind la modă în zona Hip-Hop-ului american la acest moment. Titlul în sine, “N.O” vine de la “no”-ul din refren (evident) şi în acelaşi timp înseamnă prescurtarea cuvintelor “no offense”.

Acestea nu se referă doar la rebeliune pentru nimic, ci este un mesaj pe care vor să îl transmită societăţii care îi înconjoară despre noua generaţie, care este supusă la tratamente identice, devenind oamenii de sacrificiu al secolului nostru.
BTS vorbesc despre normele lor sociale, spunând despre cum sunt trataţi tinerii in Coreea de Sud şi cum nu ar trebui să fie, arătând că şi visele trebuie să aibă o şansă, pentru a nu rămâne fără un scop.

Melodia în sine este “catchy”, cu ritmuri care aduc aminte de dancebattle-urile dintre trupele de hip-hop în cluburi, împreună cu ele mişcările de dans făcând un tot unitar. Membrii însuşi au avut experienţe în domeniu, Rap Monster colaborând cu artişti precum Zico din Block B (cunoscut pe atunci ca Nacseo) şi multe alte feţe cunoscute în lumea K-rap-ului.

Dacă vă place muzica underground, daţi un click pe videoclipul celor de la BTS pe channelul lor de Youtube şi daţi subscribe pentru mai multe melodii!

Site Official

YouTube Channel

Twitter

BigHit Ent.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s