S.K. Fill #21 – The Greatest Love [Hangul:최고의 사랑]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Înainte de a începe să vă povestesc despre dramă, aș vrea să încep prin a prezenta ”Screenwriter-ii” și anume pe  Hong Mi Ran și Hong Jung Eun, cunoscute drept și  “Hong Sisters“.  Nu știu câți dintre voi au auzit de ele, dar dați-mi voie să vă spun ca sunt printre cele mai cunoscute scenariste din Coreea de Sud, iar fiecare dramă scrisă de ele au ceva special, diferit și sunt extrem de populare în rândul devoratorilor de ”K-Dramas”. Printre operele lor de succes enumerăm  Delightful Girl Choon-Hyang (2005), My Girl (2005), Couple or Trouble (2006), Hong Gil-dong (2008), You’re Beautiful (2009),  My Girlfriend Is a Gumiho (2010), The Greatest Love (2011), Big (2012) și Master’s Sun (2013).

S.K.-Fill-20---The-Greatest-Love

Multe nume cunoscute nu? Eu una mă pot lăuda ca le-am vazut pe toate și asta pentru că după primele 7 (nu în ordinea apariției) am observat acel nume care apărea de fiecare dată în comentarii: ”Hong Sisters” și m-am gândit să cercetez și să aflu ce-i cu ele. Pot să vă asigur că nu am fost deloc dezamăgită, mai ales că a ”venit” la momentul oportun cănd eram în căutare de noi drame. Așa am dat peste drama pe care vreau să v-o prezint și cu care aceste scenariste au reușit să câștige ”2011 MBC Drama Awards: Writer of the Year Award”.

The Greatest Love (comedie romantică) ne prezintă o povestea de iubire aparent imposibilă. De ce imposibilă? Câți dintre voi citiți zvonuri despre viața amoroasă a starurilor sau v-ați imaginat cum ar fi viața lor în spatele camerelor de filmat? Ei bine serialul tocmai asta vrea să ne prezinte, cum sunt celebritățile afectate de zvonuri și faptul că și ei sunt oameni normali ca și noi.
În prim plan o avem pe ”eroină”, Gu Ae Jung (Gong Hyo Jin ), cea mai populară membră a celei mai de succes trupe de fete din Coreea (National Treasure Girls) … de acum 10 ani… care din nefericire a căzut în abisurile lumii de entertainment fiind îngropată în scandaluri, multe dintre ele neadevărate și bazate doar pe zvonuri. În prezent Gu Ae-jung se luptă să ajungă iar în lumina reflectoarelor acceptănd fel și fel de roluri în ”Variety Shows”-uri.
De cealaltă parte îl avem pe  Dokko Jin (Cha Seung Won) cel mai iubit artist/actor din țară, primul în toate topurile de popularitate și care apare peste tot în reclame, dar pentru că universul nu permite ca vreo pădure să nu aibă și uscături, are un caracter extrem de urât și un ego mai mare ca el.
Destinul face ca cei doi să se întâlnească, sa se urască, să se amenințe unul pe celălalt ca mai apoi să se îndrăgostească. Să nu credeți că povestea decurge atât de lin, nu.  Avem parte și de un ”second male lead”, Yoon Pil Joo (Yoon Kye Sang) care crează faimosul triunghi amoros, ”second female lead”, Kang Se Ri (Yoo In Na) sau femeia care reușește să transforme triunghiul în pătrat, multe piedici, alte zvonuri, bătai de inimi alerte calmate doar de ”cântecul iubirii”, multe ding-dong-uri și schimbări de situație.

Cred că deja vorbesc în limbi străine, mai ales că nu vreau să dau prea multe detalii. Dacă sunteți curioși de cum evolueaza relația dar și viața celor doi vă invit să urmăriți serialul, pentru că orice serial scris de ”Hong Sisters” iți lasă un gust extrem de plăcut în gură și reușește să te captiveze de la început, în plus apar și alte celebrități pe care vă las să le descoperiți singuri.

Aici puteți viziona drama, The Greatest Love, integral și cu subtitrare în română.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s