S.K. Fill #22 – K-POP Ultimate Survival [Hangul:K-POP 최강 서바이벌]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Săptămâna aceasta vă prezentăm o dramă coreeană apărută în luna Martie a anului trecut. După cum spune și numele, povestea este plasată în lumea pop-ului sud-coreean – mai exact Sunny Entertainment – acolo unde membrii actualei trupe M2 sunt puși la încercare de decizia conducerii de a organiza o audiție în speranța de a aduce o nouă “fațadă” trupei.

S.K.-Fill-22---KPop-Ultimate-Survival

Cei 8 finaliști care ajung să fie selectați pentru testul final și șansa de a ajunge în faimoasa trupă M2, trec printr-o perioadă de pregătire, unde, în afară de încercarile membrilor actuali M2 cât și a conducerii Sunny Entertainment de a îi face să renunțe, aceștia sunt forțati să lucreze în / ca și o echipă; deși ei sunt practic inamici. Totul se complică cu prezența lui Seung-Yeon (Ko Eun-Ah) care face un pact cu Jang Hyun-Seok (președintele companiei) de a lua parte la audiție și mai târziu chiar să facă parte din finaliști, deși este fată.

Idila principală este prezentată de leader-ul actual al trupei M2 – Woo Hyun și Seung-Yeon. Pe de o parte Woo Hyun este o persoană cu 2 și spre final chiar 3 fețe: una publică, una semi-personală și una care mai târziu este redescoperită cu ajutorul lui Seung-Yeon. Drama combină duritatea și competitivitatea dintre artiștii K-POP cu amuzamentul și sentimentalismul prezentat de cuplul de bază Woo Hyun și Seung-Yeon. Aceștia doi ajung să descopere că au mai multe în comun decât credeau inițial, și deși Woo Hyun este o persoană irascibilă și inabordabilă, reușește să “îl” accepte pe Seung-Yeon ca un prieten apropiat – asta desigur după o perioadă în care nu numai că “îl” crede un pervers luănd seamă la modul de reacție în prezența lui (fiind fată totuși) dar în același timp fiind într-un mod ciudat și inexplicabil atras de “el”.

Considerăm că este o dramă ce merită vizionată nu numai faptului dat că se desfașoară în lumea K-POP sau că aduce a Dream High, dar, în sine reușește să captiveze prin intriga și amuzamentul prezentat.

Advertisements

One thought on “S.K. Fill #22 – K-POP Ultimate Survival [Hangul:K-POP 최강 서바이벌]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s