S.K. Fill #23 – Lim Chang Jung – Open the Door [ Hangul: 임창정-문을 여시오]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Săptămâna aceasta  Lim Chang Jung și-a lansat piesa Open the Door.  Aceasta are un video foarte amuzant și epic, în care își fac apariția vedete precum: băieții din U-Kiss,Kim Heechul din Super Junior , Kim Soo Ro, Kim Jae Dong, Cho Dal Hwan, Jung Sung Ho, Yoon Da Hoon, Bobby Kim, DJ DOC, Solbi, Choi Daniel, Lee Jong Hyuk, Yoo Se Yoon și alții.               

S.K-Fill-23---Lim-Chang-smth

Acțiunea se petrece în diferite locații cum ar fii în restaurante,în metrou,în sala de sport sau chiar pe stradă. Lim Chang Jung devine un justițiar și încearcă să rezolve toate problemele oamenilor de rând ce nu își pot rezolva singuri problemele  și încearcă să creeze o lume mai bună, deși face asta prin modalități mai mult sau mai puțin ortodoxe.

                Dansul este unul inedit cu mișcări lascive ce fac să pară că cei ce îl dansează ar vrea în prima fază să te lovească cu un Karate Chop peste ceafă în timp ce sar de pe un picior pe celălat, iar în a doua fază ținându-se de curea și ceea ce pare a fii o încercare eșuată de a trage pantalonii în sus. Mișcările sunt foarte amuazante și în același timp foarte ușor de imitat.

                Videoclipul conține și bloopers de la filmările videoclipului în care putem urmării faze amuzante din timpul filmărilor.

            Vă recomand acest videoclip deoarece mie mi se pare foarte amuzant și consider că mult mai multă lume ar trebuii să știe despre această melodie foarte catchy, și mai ales despre acest dans haios .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s