S.K. Fill #24 – Troublemaker – “There is no tomorrow” Now [Hangul:’내일은 없어 (Now)]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Așa cum v-am obișnuit, și în această duminică avem un alt S.K.Fill. Unul mai incitant, am putea spune. Este vorba despre cea mai recentă melodie a duo-ului Trouble Maker, și anume Now (There is no tomorrow). Pentru cei ce nu știu despre cine vorbim, Trouble Maker este primul subgrup oficial al trupelor 4Minute și B2ST, sub direcția Cube Entertainment, membrii acesteia fiind Hyuna și Hyunseung.

S.K.-Fill-24--Troublemaker---Now

Subunit-ul a avut debutul in 2011, primul lor videoclip, cel al melodiei „Troublemaker” fiind lansat pe 1 decembrie. De asemenea, în același an, și-au făcut apariția la Mnet Asian Music Awards, unde performanța lor a fost „condimentată” cu acel cunoscut on-stage kiss.

Revenind la oile noastre, să discutăm despre noua melodie, „Now”. Putem spune că aceasta are în componență cam tot ce ar trebui să aibe o melodie Kpop. Să fim serioși, puțină dramă nu strică. Muzica nu este nici ea mai prejos. Beat-ul este unul destul de captivant, iar de acțiune ce să mai zicem. Se poate observa că firul narativ se concetrează asupra personajului feminin, Hyuna, acest lucru având un impact mai mare atât asupra poveștii, cât și a publicului. Cât despre Hyunseung, să zicem că el este cel care susține în mare parte linia melodică. În legătură cu video-ul, nu putem avea obiecții. Scenariul este demn de Hollywood, scene bine realizate, prezentând o acțiune intensă (în care sunt incluse și scene mai pervert :> ). Pe lângă dramă, sunt prezente și bine cunoscutele scene de dans, care nu puteau lipsi. În concluzie, dacă nu ați văzut până acum noul MV de la Trouble Maker, lăsați totul deoparte și duceți-vă la calculator. Aveți și de ce :>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s