[Taboo Movies] Hello My Love [Hangul: 헬로우 마이 러브]

(☞♥.♥)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(♥.♥☜)

“Hello my love” prezintă o situație mai puțin întâlnită însa nu și imposibilă. În timp ce mulți ar considera că subiectul este interesant , o mare parte din ei ar crede că este pur și simplu o comedie de tip “coreean”, în care totul este doar o amestecatură de evenimente și personaje care ar trebuii sa aducă o oarecare doză de amuzament. Nu confirm că nu este amuzant într-o oarecare măsură, însă subiectul filmului este într-adevar ceva mai delicat decât ar părea – lucru care de altfel face filmul foarte captivant.

Hello-My-Love

Din poziția personajului principal – Ho-jeong – totul pare o ironie curată, atâta timp cât slujba ei presupunea sfătuirea diferitelor persoane cu probleme de viață  în cadrul unei emisiuni radio, acolo unde ea activa ca gazdă, ea înăși ajunge să fie personajul principal într-o situație cât se poate de inedită. Pe scurt, iubitul ei – Won-jae – care studiase o vreme în Europa, s-a întors in țară cu ceea ce părea inițial să fie un foarte bun prieten cu care petrecuse toți acei ani de studii în afară.

Ei bine, nu a fost să fie așa. Încetul cu încetul Ho-jeong descoperă faptul că aceștia doi nu numai că au fost într-o relație pe toată perioada de studii, dar au venit în țară pentru a face cunoscute orientarea lor sexuale atât părinților cât și ei.

Pelicula în sine este destul de sentimentală și chiar reușește sa pună situația într-o lumină cât se poate de reală – aici incluzând tragedia\ironia cât și amuzamentul ei.

Referitor la scenele cu natură sexuală, acestea deși prezente nu sunt foarte explicite, acest fapt fiind că o denotă la abordarea totuși serioasă a subiectului, și nu doar o încercare de a atrage vizualizări prin prezentarea unui subiect de controversă.

În conluzie “Hello my Love” este un film coreean de tip comedie-romanță pur, singura diferența fiind subiectul de bază, care deși face parte din societatea de zi cu zi, rămâne pentru mulți dintre noi un subiect cât se poate de taboo.
Filmul îl puteți viziona AICI.

 


Hardcore Rating: ★★✩✩✩ (2/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia propie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s