[Taboo Movies] Antique Bakery [Hangul: 서양골동양과자점 엔티크]

(☞♥.♥)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(♥.♥☜)

Filmul a fost lansat în Coreea pe 13 noiembrie 2008 și este unul dintre cele mai de succes filme coreene create vreodată. O comedie romantică plină de prăjituri delicioase dar și de 4 ”bărbați delicioși”, veritabili eye-candy.
El urmează povestea din manga japoneză “Antique Bakery” scrisă de către Fumi Yoshinaga, după care s-a mai făcut atât anime cât și o dramă japoneză de 12 episoade (Antique).

      
Antique-Bakery
În prim-plan îi avem pe propietarul cofetăriei, Kim Jun-Hyuk (Ju Ji-Hoon), moștenitorul unei averi mari de familie cu foarte mare ghinion în dragoste și celebrul cofetar gay, Min Seon-Woo (Kim Jae-Wook). Jun-Hyuk iși deschide cofetăria în speranța că își va găsi marea dragoste, plecând de la premiza că femeile iubesc prăjiturile, așa că îl angajează pe Seon-Woo în ciuda trecutului său și a faptului că este un ”gay notoriu”.
Jun-Hyuk nu suportă să mănânce prajituri (ironic nu?), iar  fiindcă Seon-Woo nu poate lucra în preajma femeilor, acesta este nevoit să angajeze doar bărbați ca și chelneri, astfel ruinându-și puțin visele. Din nefericire nici asta nu este de ajuns pentru ca puterea ”demonului gay” de a prinde sub farmecele lui orice mascul, fie el hetero sau homo, strica orice șansă de a avea noi angajați, dar nu durează mult până un fost boxeor, Yoo Ah-In (Yahng Ki-Bum), iubitor de prăjituri și imun la farmecele lui Seon-Woo se alatură grupului împreună cu fostul bodyguard al lui Jun-Hyuk.
     Astfel peripețiile celor 4 ”Kkotminam” sau flower boys, începe! Filmul ne oferă nenumărate momente comice dar și de iubire și gelozie, între personajele noastre masculine. Dacă v-am făcut curioși, vă invit să urmăriți trailerul de mai jos, iar dacă vreți să vizionați filmul (cu subtitrare în engleză) o puteți face AICI.

Hardcore Rating: ★★✩✩✩ (2/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia propie!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s