[Taboo Movies] No Regret [Hangul: 후회하지 않아]

(☞♥.♥)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(♥.♥☜)

Filmul taboo Coreean “No regret”, este filmul de debut al regizorului Leesong Hee-il, avându-i ca actori principali pe Lee Yeong-Hoon și Kim Nam-Gil. Se presupune că acest film este primul film “gay adevărat” lansat în Coreea de Sud. Pe deasupra, însuși regizorul acestui film, Leesong Hee-il, a afirmat în public că este gay.

No-Regrets

În filmul “ No regret” este vorba despre un orfan pe nume Su-min (Lee Yeong-Hoon), care lucrează la o fabrică, încercând să strângă bani pentru universitate. Pierzându-și acest loc de muncă, la fabrică , el se îndreaptă spre Seoul unde își va găsi un loc de munca la un bar de gay. Client al acestui bar era Song Jae-min, fiul directorului care deținea fabrica unde lucrase inițial Su-min. Acesta se îndragostește de Su-min, însa cel din urmă îi respinge sentimentele. După mai multe insistențe din partea lui Song Jae-min, cei doi încep să se întâlnească mai des la acel bar, Song-Jae min devenindu-i client și într-un final îndrăgostindu-se.

Fericirea nu rezistă mult, deoarece mama fiului de director află de această relație “nesănătoasă” și îi ordonă să se căsătorească cu femeia cu care se întâlnea înainte să îl fi cunoscut pe Su-min. Acea femeie era folosită pentru a-i ascunde adevărata orientare sexuală. Nervos ,Su-min aranjează ca împreună cu un alt coleg care lucra la bar, să îl răpească pe Song Jae-min și să îl ducă în pădure pentru a-l omorî. Aceștia îi sapă o groapă și vor să îl omoare împușcându-l. Su-min însă nu poate duce planul până la capăt, fiind influențat de sentimentele lui pentru acesta. Su-min este lovit în cap cu lopata de către colegul de bar și cade inconștient în groapă, lângă Song Jae-min, care era lagat de mâini cu sfoară și acoperit la gură cu bandă adezivă. În final, cei doi se trezesc, urcă în mașină și intră într-un copac. La fața locului apare un polițist, însă cei doi nu sunt atenți la acesta. Su-min, printr-un gest mai “kinky” încearcă să-i transmită lui Song Jae-min că este dispus să continue relația.

După părerea mea, acest film este printre singurele filme din Coreea de Sud care conturează viața dură, grea, taboo de care un individ “gay” are parte. Vă recomand să îl vedeți când aveți timp.
Filmul îl puteţi vizualiza AICI.


Hardcore Rating: 
★½✩ (3.5/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia propie!

Advertisements

One thought on “[Taboo Movies] No Regret [Hangul: 후회하지 않아]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s