[Taboo Movies] A Frozen Flower [Hangul: 쌍화점]

(☞♥.♥)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(♥.♥☜)

A Frozen Flower  este un film istoric regizat de Yoo Ha. Acțiunea are loc în dinastia Goryeo, unde regele  (Joo Jin-Mo) este căsătorit cu o prințesă a dinastiei Yuan  (Song Ji-Hyo). Întrucât pe acea vreme cu cât regele avea la tron un moștenitor, cu atât era mai bine. Aici apare marea problemă deoarece regele era homosexual și nu concepe a avea relații intime cu soția sa, regina.

A-Froen-Flower

Regele îl avea concubin pe comandantul armatei, Hong-Rim (Jo Ing-Sung). Acesta face parte din generația nouă de soldați, iar el a fost alesul Înălțimii sale încă de la început, regele petrecând destul de mult timp cu el de când era un băiat.
Stresat de presiunile făcute de către împăratul dinastiei Yuan, regele este forțat să îi dea lui Hong-Rim o misiune oficială: de a o lăsa gravidă pe regină. Deși reticenți la început, Hong-Rim și regina se supun ordinelor regelui. Pentru comandatul cel tânăr, atingerea unei femei aduce o nouă experiență, care se pare că îi este pe plac. Între cei doi se înfiripă o legătură (întâlnindu-se pe ascuns pentru a întreține relații sexuale) pe care regele o bănuiește, de aceea acesta îi anunță pe cei doi amanți, că un alt soldat de al lui va prelua misiunea de a o lăsa pe regină însărcinată. Regina nu acceptă  și încearcă să se sinucidă, iar Hong-Rim ia decizia de a îi mărturișii regelui că a fost doar o poftă trupească. Regele îl iartă și îl trimite departe de regină pentru o vreme, dar lucrurile iau o cu totul întorsătură atunci când comandantul este informat că regina este gravidă.
Pentru a vedea dacă Hong-Rim se va mai întoarce la rege, și care sunt destinele celor trei implicați în acest triunghi amoros vă recomand să urmăriți filmul.

Filmul conține scene erotice atât între cei rege și Hong-Rim, cât și între Hong-Rim și regină.
Filmul îl puteți viziona AICI.


Hardcore Rating: 
★ (5/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia propie!

Alte filme cu aceeași temă:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s