S.K. Fill #27 – Wa$$up – Nom Nom Nom (Hangul: 와썹 – 놈놈놈)

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Iată că fetele din Wa$$up au lansat o altă melodie. Trupa a fost inființată de Sony Music și de Mafia Records, și este compusșădin cele 7 membre : Jinju (Lidera, Lead vocal), Dain (vocalist,rapper,lead dancer), Nada (main rapper), Nari (main dancer), Jiae (main vocalitst), Sujin (vocalist, second maknae), Woojoo (sub-vocalist, maknae).

S.K.-Fill-27--Wassup---Nom-Nom-Nom

Acestea și-au făcut debutul în data de 7 august 2013, cu melodia ce poartă numele trupei “Wa$$up” și cu MV-ul ce a avut conceptul de “twerk”. Acest debut nu a fost unul apreciat de mulți. Însă, de data aceasta, fetele se întorc cu noua melodie “Nom Nom Nom”, lansată pe 9 noiembrie. Începutul melodiei are o mică influență hip-hop, transformându-se la refren într-un ritm jucăuș, numai bun pentru dans și distrat.

Clipul este unul pe măsură, fetele dansând,cântând și jucând renumitul joc “Elasticul”. Îmbrăcămintea fetelor este una variată, de la pantaloni scurți la body, blană, tricouri largi etc. Alt joc prezent în clip este celebrul joc coreean numit”Ttakji”, ce constă în două pătrate împăturite după o anumită regulă. Ttakji-ul oponentului este pus pe pământ iar pe al tău îl arunci în ttakji-ul oponentului pentru a-l face să se ridice de la pământ, implicit rotindu-se. Dacă acest lucru se întâmplă ,câștigi.

 MV-ul pentru melodie a fost postat pe youtube în data de 20 noiembrie, urmat de MV-ul cu coregrafia, câteva zile mai târziu.

MV

Choreo MV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s