S.K.Fill #28 – Please Remember, Princess [Love Poten] (Hangul : 러브포텐 – 순정의 시대)

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Recomandarea noastră de săptămâna aceasta vă va face să zâmbiți și să vă gândiți la iubire și fluturași în stomac!

Love Poten, sau Please Remember, Princess este o mobile-drama, difuzată pe site-ul Daum din data de 4 Noiembrie,  în zilele de luni și marți.

S.K.-Fill-28---Love-Poten

Spre încântarea fanelor (dar și a fanilor) protagoniștii principali ai dramei sunt vocalistul trupei INFINITE,  Sungyeol și liderul trupei 4Minute, Nam Ji-Hyun, ei doi interpretând frumosul și bine-cunoscutul cuplu din fiecare dramă tipică coreeană.

Povestea se axează pe mai mult sau mai puțin trista poveste a lui Jung Gieok (Sungyeol), care în cei 20 de ani de existență a fost refuzat de nenumărate ori… când vine vorba de dragoste. Încă din școala elementară el obișnuia să se „îndrăgostească” des, urmând să își exprime iubirea pentru respectiva fată, prin a-i oferi un inel, rugând-o să îi accepte inima. Din păcate, soarta nu a fost foarte bună cu el, toate posibilele lui partenere refuzândul cu diferite motive cum că ar urma să emigreze, că nu plac băieții cu ochelari.. și multe altele.

În școala primară, după o ultimă respingere care l-a afectat cel mai mult, tocmai de către profesoara lui, Gieok decide să își închidă inima și să se dedice pe viitor studiului în robotică și mecanisme. În timpul ”procesului lui creativ” el dă peste mai multe reviste de modă și uitându-se prin ele, gândește să facă un colaj al stilului său ideal de fată, singura și unica care va reuși să îi miște inima din nou. După alcătuirea colajului, tatăl său rămâne șocat să vadă că băiatul lui urma să se îndrăgostească de… o prințesă!

Acțiunea se derulează câțiva ani mai târziu, în prima zi in care Gieok a fost admis la facultatea Yoojung la departamentul de Aeronautică și mecanică, dar pentru că întârzie este trimis într-o clasă cu elevi de la mai multe specializări (bineînțeles, majoritatea băieți) care fiecare dintre ei urmau să facă echipă pentru primul proiect dat. După ce toate grupele de 4 au fost făcute, au rămas el, și colegii lui… noncomformiști pe nume Heo-ssi, din departamentul de Educație fizică didactică și Kim-ssi din departamentul de Escortă. Pentru că echipa lor este incompletă cei 3 decid să facă împreună proiectul dat, dar toate planurile lor sunt date peste cap atunci când eleva întârziată-cu-stil, Yoon Minah, din departamentul de Dans modern apare, ea urmând să li se alăture.

Gieok privind-o ajunge să se îndrăgostească de ea, ea fiind 100% similară cu colajul ”prințesei” lui. El se dedică în a deveni o persoană bine văzută în ochii ei, făcându-i diverse favoruri. Aflând că ea se înscrie pentru a face parte din trupa de teatru, el o urmează împreună cu cei doi colegi ai săi pentru audiții.

Odată ajunși, încercările lor lamentabile de a intra nu o impresionează pe Miss Kim, a doua coordonatoare a trupei, studentă la Limba coreeană dar Gieok, punându-și serviciile la dispoziție pentru trupă sub orice preț, reușește să fie admis împreună cu cei doi, el și Minah putând fii aproape unul de celălalt.

De-a lungul dramei relația celor doi se dezvoltă, ei ajungând să fie personajele principale ale piesei de teatru, având tema iubirea între un cămătar și o studentă, dar sentimentele lor sunt puse la încercare când Gieok iși mărturisește iubirea orbește, în excursia de clasă organizată de Miss Kim, ea refuzându-l și părăsind-ul.

Până la urmă va reuși Gieok să îi topească inima Minei și să o facă să se îndrăgostească de el? Va accepta Minah cererea lui plină de sinceritate?

Dacă v-am făcut curioși, vă invităm să urmăriți drama pe site-ul Daum, dar și cu subtitrări în Engleză, oferite de Inspirit Subs în colaborare cu 4MF Subs.

——————————————————————————-

Site-ul oficial Love Poten 

Canalul Youtube Inspirit Subs 

Dailymotion 4MFSubs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s