S.K. Fill #30 – We Got Married – Global Edition

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Am stat să ne gândim și am ajuns la o concluzie: toți avem idolii coreeni preferați, dar ce ar fi dacă pentru o anumită perioadă ar fi căsătoriți? Ei bine, în ediția de săptămâna aceasta vă vom prezenta ceva drăguț, spunem noi, și anume We Got Married – Global Edition.

we got married

Înainte de a intra în detaliu, vă zicem că emisiunea este un reality show care a apărut în 2008, pe canalul MBC urmărind relația  dintre două vedete coreene, în calitate de soț și soție. În fiecare săptămână, cuplurile trebuie să îndeplinească diferite probe, și de asemenea să fie întrebați despre sentimentele legate de parteneri. Producătorii acestei emisiuni sunt  Im Jeong Ah și Jeon Seong Ho. Printre vedetele “cuplate” putem enumera Son Dam Bi, Taeyon, Shin Ae, Crown J și așa mai departe.

Din păcate, ultimele episoade nu au avut mare succes pe piață, dar producătorii nu au renunțat, astfel creând We Got Married – Global Edition. Așa cum zice și titlul, emisiunea păstrează ideea originală, singura diferență fiind aceea că partenerii sunt de naționalități diferite. Până acum au fost doar 2 cupluri, primul fiind format din Taecyeon (2PM) și actrița de origine taiwaneză Emma Wu (sau Gui Gui, cum îi place să fie alintată), iar cel de-al doilea: Lee Hong Ki (FT Island) și actrița de origine japoneză Fujii Mina.

Pe parcursul emisiunii vă putem spune că ambele cupluri au avut fel de fel de probe de îndeplinit, cea mai importantă fiind căsătoria și invitarea celor apropiați. De asemenea, să nu uităm de ședința foto dinaintea căsătoriei, fiecare dintre cupluri având câte un concept diferit.

Părerea noastră este că producătorii au avut o idee destul de bună în legătură cu alegerea partenerilor de naționalități diferite, aici intervenind bariera limbii. Dar acest lucru nu este un obstacol în fața dragostei.

Să lăsăm poeziiile deoparte: sperăm că v-am făcut destul de curioși și că o să mergeți să vizionați mini emisiunea, să âi spunem așa.

— Minzy

[UPDATE]

Cu toții știm foarte bine reality-show-ul ”We Got Married!”, una dintre cele mai populare transmisiuni TV printre fanii K-pop și ai dramelor coreene, pentru că mizează pe viața de cuplu între celebrități, dându-le fanilor multe palpitații și totuși în același timp fiind un mijloc foarte amuzant de a-i ține cu sufletul la gură cu ce se va întâmpla în următorul episod.

Cei de la MBC au pus în plan un alt proiect pe lângă cel original, oferind și fanilor internaționali mai mult acces la formatul show-ului, și astfel a fost deschis ”We Got Married – Global Edition”.

Această emisiune ”cuplează” idolii noștri favoriți cu actrițe sau cântărețe sau modele din alte țări, comunicarea în limba engleză (sau altă limbă?) fiind punctul lor de întâlnire.

Primul sezon i-a arătat pe Taecyeon (2PM) și Emma Wu (Gui Gui) din Taiwan alături de Hongki (F.T ISLAND) și actrița japoneză Fujii Mina. Cuplurile au avut multe interacțiuni, posibil mai naturale față de cele din versiunea originală, din cauza diferențelor culturale. Primul sezon s-a încheiat în 2013, cu episoade postate integral pe Youtube, dar al doilea sezon, deschis de la începutul anului acesta a venit cu mici modificări!

Pentru ca fanii să îi poată vedea pe Key (SHINee) și Arisa Yagi, model japonez, și Heechul (Super Junior) și Guo Xue Fu (Puff) din Dream Girls trebuie să plătească vizionarea lor către Youtube sau să îi aștepte pe cei de la Viki sau alte site-uri cu programe de entertainment, destul de drăguți care le pun pentru cei care vor să își vadă preferații.

Cei de la We Got Married Global au făcut disponibile de asemenea episoade compacte, ca un fel de sketch-uri pentru cei ce sunt curioși să vadă ce se va întâmpla curând.

— Carla

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s