S.K. Fill #31 – Noblesse [Hangul:노블레스]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Pentru că este primul S.K. Fill pe 2014, voi începe cu un La Mulți Ani!

Săptămâna asta KCu.Ro vă recomandă un webtoon scris de Son Jae Ho și ilustrat de Lee Gwang Su, acesta apare în fiecare miercuri și este momentan la capitolul 310.(Întrucât a avut foarte mult succes, Son Jae Ho și Lee Gwang Su au recrutat și doi asistenți). Acțiunea este destul de complicată, iar ca toate webtoon-urile este încă ongoing. Acțiunea se învârte în jurul unui nobil, atotputernicul Noblesse, Cadis Etrama Di Raize, pe scurt Rai, care se trezește după o hibernare de 820 de ani. Acesta se află într-o lume foarte schimbată față de cum o știa el și este destul de derutat, dar servitorul lui de nădejde Frankenstein îl ajută să se acomodeze.

S.K.-Fill-31---Noblesse

Cu toate că acest webtoon se concentrează mai mult pe luptele dintre nobili și oamenii mutați genetic de către o societate cu 12 ”bătrâni” (mai târziu 13) ce doresc să preia controlul asupra lumii.
Ca să înțelegeți mai bine, nobilii sunt o rasă superioară, cu abilitătți ieșite din comun care protejează rasa umană. Aceștia trăiesc în Lukedonia (care s-ar afla în Triunghiul Bermudelor). Există 12 clanuri, iar fiecare are un conducător care deține o ”armă a sufletului” (Soul Weapon) format din spiritele precedenților lideri. Acești lideri au un conducător ale cărui ordine trebuie să le asculte, și pentru că întotdeauna trebuie să existe ceva mai presus de un conducător există un ”Noblesse” care are putere peste toți nobilii.

Sunt multe de spus despre acest webtoon, acțiunea fiind foarte complexă, așa că vă recomand să o citiți întrucât nu este vorba numai despre lupte, ci despre câțiva nobili care împreună cu Rai întră în socetatea oamenilor și încep să meargă la școală. Întrucât ei nu știu cum este lumea contemporană, aceștia au problema a o înțelege și este foarte amuzant cum încearcă ei să înteleagă noul.

Webtoon Naver
Webtoon Engleză
Webtoon Noblesse Attention Please – un side story despre Rai și ”lupta” lui cu societatea actuală!

De asemenea există și Noblesse S, este o nuvelă care se axează pe viața lui Rai și a prietenilor lui de la școală Shinwoo, Ikhan, Suyi și Yuna. Și aceasta este săptămânală, dar pentru a o citi trebuie să plătiți.

Și în caz că vreți să cumpărați o copie a manhwa-ului vă lăsăm acest LINK.

P.S. CHIAR TREBUIE CITITĂ, DACĂ NU PENTRU ACȚIUNE PENTRU MODUL ÎN CARE E DESENATĂ!!!!!

Advertisements

2 thoughts on “S.K. Fill #31 – Noblesse [Hangul:노블레스]

    1. Ne bucuram ca iti place recomandarea noastra. Speram ca iti plac atat celelalte cat si cele care urmeaza.
      Avem un S.K. Fill la fiecare sfarsit de saptamana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s