S.K. Fill #32 – WINNER (Hangul: 위너)

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Cine oare sunt WINNER? Câți dintre voi ați auzit de această nouă trupă sau câți dintre voi i-ați urmărit încă de la început?

Ei bine WINNER sunt noua trupa de băieți a celor de la YG Entertainment, după nu mai bine de 8 ani. YG Entertainment nu scoate trupe de idoli pe bandă ca marea majoritate a companiilor, dar atunci când o face, trebuie  să fie într-un stil mare.
Dacă sunteți fani BIGBANG probabil știți ca papa YG are o atracție pentru reality-shows și cum ar putea să promoveze
o nouă trupă dacă nu printr-un ”survival show” televizat; WIN: Who Is Next?

S.K.-Fill-32--Winner

În această emisiune, 11 dintre stagiarii (trainees) companiei au fost împarțiți în două echipe, Team A și Team B  și puși să se ”lupte” între ei (5 vs 6). Puși în fiecare episod să îndeplinească câte o sarcină, ca mai apoi să arate rezultatul în fața președintelui unde aceștia erau evaluți și se determina căștigatorul la fiecare rundă, totul ca să-i pregătească pentru marea bătălie unde numai o singură echipă putea să iasă învigătoare și să debuteze sub numele de WINNER.

După multe runde căștigate de cei din Team B (Kim Han Bin aka B.IKim Jin Hwan, Song Yoon Hyeong, Kim Ji Woon aka Bobby, Kim Dong Hyuk și Goo Joon Hwae) câțiva dintre fani putea deja să vadă cine va fi câștigatorul, însă la batălia finală unde votul publicului a contat cel mai mult, Team A au ieșit învingători!
Așadar, Team A, sau mai bine spus WINNER este noua trupă de băieți de la YG Entertainment, formată în 2013 și alcătuită din  Kang Seung-yoon, Song Minho, Nam Taehyun, Kim Jinwoo și Lee Seung Hoon. Trupa are deocamdată doar 2 melodii scoase, însă nu au debutat oficial încă.
WINNER-to-announce-1st-mini-album-by-end-of-February În momentul de față WINNER îi însoțesc pe cei de la BIGBANG în turneul lor și deasemenea dețin propia lor emisiune: WINNER TV. Papa YG ne-a promis ca la finalul sezonului (de 10 episoade) cei de la WINNER vor debuta oficial si vor scoate un mini-album cu melodii compuse de ei precum și că vor începe promovarea lui până la sfârșitul lunii februarie.
Eu una abia aștept! Care a fost echipa voastră favorită? Dar membru?

Puteți urmării atât WIN: Who is Next? cât și WINNER TV , cu subtitrare în engleză AICI.

Ca și ”side note” Kang Seung Yoon, liderul WINNER a debutat înaintea trupei, el fiind și câștigătorul concursului Superstar K3.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s