[Taboo Movies] Thirst [Hangul:박쥐]

(☞~_~)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(~_~☜)

Thirst (Ro: Setea) este regizat de către Park Chan-Wook, cunoscut pentru trilogia The Vengeance, dar și pentru filmul I’m a Cyborg,But That’s OK  și nu în ultimul rând pentru cel mai nou film al lui, produs la Hollywood, Stoker – Legături Suspecte.  Acest film este inspirat de nuvelea lui Émile Zola, Thérèse Raquin.  Thirst este primul cel mai mediatizat film care promovează nuditatea masculină în plină forță, dar nu este primul care să fi făcut asta, această distincție merge către filmul No Regret.

Thirst

Sang-hyun (Song Kang-ho) este un preot care participă la un experiment pentru tratarea virusului Emanuel. Nu numai că acesta era un virsu letal, dar odată cu experimentul care a fost un mare eșec, preotul este în pericol de moarte. Ceea ce îl salvează este o transfuzie cu sânge. Perotul își revine miraculos, zvonul se răspândește repede, iar toată lumea începe să creadă că acesta are un dar de la Dumnezeu de a vindeca oamenii. Din ce în ce mai mulți oameni vin unde predica el, printre care și un fost prieten din copilărie , Kang-woo (Shin Ha-kyun), pe care îl invită să vină la partida de mahjong săptămânală. Sang-hyun face o mare greșeală pentru că începe să se simtă atras de soția prietenului său.

Preotul începe să se simtă rău și să vomite sânge, iar când se trezește din leșin a doua zi de dimineață instinctul îi spune să stea departe de soare. Devenise un vampir. Lucrurile se complică atunci când dorințele carnale sunt din ce în ce mai ”apăsătoare”, și este terifiat în momentul în care începe să-i bea sângele unui pacient în coma.

Încearcă să se sinucidă, dar nu reușește, iar dorința pentru sânge de om se amplifică. Acesta începe să fure sângele destinat transfuziilor pentru a nu comite o crimă. Între timp Tae-ju (Kim Ok-bin), soția prietenului lui, este atrasă de el. Sang-hyun nu își mai neagă nevoia de a avea lângă el pe cineva și începe o aventură cu aceasta. Deși el îi propune să fugă, acesta refuză de frica soțului ei.

Lucrurile degenerează când preotul observă vânătăile de pe corpul ei, dar pentru a afla ce se întâmplă vă recomand să vă uitați singuri sau cu prietenii la el.

Horror Rating: ✩✩✩✩ (1/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia propie!

P.S. Acest film a fost difuzat pe Procinema în data de 11 Mai 2013!

— Ioana

Advertisements

2 thoughts on “[Taboo Movies] Thirst [Hangul:박쥐]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s