[Taboo Movies] The Wig [Hangul : 가발]

(☞~_~)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(~_~☜)

The Wig sau ”Peruca” este un film horror psihologic, având la bază o poveste tragică.

O tânără fată pe nume Soo-hyeon (jucată de Cha Min Soo) luptă împotriva cancerului, fiind susținută de sora ei mai mare Ji-hyeon (jucată de Yoo Sun) care decide să o ia acasă pentru a-i fi mai ușoară vindecarea, sau pentru a o pregăti mai bine pentru eventuala moarte, boala ei fiind într-o stare destul de avansată.

The-Wig

Situația lor devine mai complicată după ce aceasta îi cumpără lui Soo-hyeon o perucă, imediat ajungând să fie victima unui accident de mașină în urma căruia după ce a fost străpunsă de o bară de metal în gât își pierde vocea. Trecând peste incident, deși rămasă fără voce, Ji-hyeon dorește să își facă sora mai mică fericită și îi dăruiește peruca cumpărată, fără să știe totuși că aceasta era posedată de fantoma unei foste iubiri din trecut, ea fiind fabricată din părul natural al acestuia.

După toate incidentele în care este peruca implicată, se povestește mai târziu că părul ei a aparținut fostului iubit al lui Ki-seok, actualul fost-logodnic al lui Ji-hyeon după ce el s-a sinucis aruncându-se de pe o clădire. El fusese bătut și tuns de o gașcă de bătăuși și nemaisuportând ideea de a fi abuzat pentru că este gay acesta își pune capăt zilelor.

Peruca ajunge să o posede pe Soo-hyeon, aceasta devenind independentă de ea, schimbându-i chiar și înfățișarea cu cea a fostului iubit și dându-i impresia că boala ei a dispărut, iar la pierderea ei aceasta devenind violentă și doritoare de răzbunare, pe sora ei pe care o credea un impediment pentru a fi împreună cu Ki-seok, defapt Kyeong-joo (bărbatul căruia i-a aparținut părul) ajunsese să o facă pe Soo-hyeon gazda sa pentru ca el să poată să aibă o relație normală cu el.

Ji-hyeon încearcă prin toate mijloacele să distrugă peruca, tăind-o și în final arzând-o cu kerosen după ce aceasta îi atacase pe ea și pe Ki-seok. Văzând că lui Soo-hyeon începuse să îi crească părul într-un mod alarmant, aceasta o încuie într-un dulap, halucinând că ea încă este posedată de spiritul bărbatului. După ce aude mai multe spuse de către fată, într-o criză de panică Ji-hyeon o omoară pe sora ei, lovind-o în cap cu camera cu care ele obișnuiau să facă poze când erau mici. Filmul se sfârșește cu cele două în prim-plan, sora mai mare ținând cadavrul în mână după ce află că părul ei începuse să crească din cauza medicamentelor pe care le lua pentru tratarea cancerului și că totuși mai avea o șansă să trăiască.

Horror Rating: ✩✩✩✩ (1/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia propie!

— Carla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s