[Taboo Movies] Death Bell [Hangul:피의 중간고사]

(☞~_~)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(~_~☜)

Faimosul film de groază, Death Bell (Ro: Clopoțelul Morții), este singurul film de acest gen care a apărut în vara lui 2008, un film regizat de Yoon Hon-Seung. Filmul a avut un real succes, nu numai printre coreeni, ci și printre iubitorii de cultură coreeană, întrucât îi are ca protagoniști pe binecunoscuta cântăreață , Nam GyuRi, și foarte renumiții actori, Kim Beom și Lee Beom-soo.

Death-Bell

Acțiunea este plasată într-un liceu, unde un grup de 20 de elevi dintre cei mai buni sunt adunați pentru a lua parte la un ”antrenament” special pentru examenul de admitere. Elevii își predau telefoanele, care sunt puse într-o sacoșă, iar unul dintre ei îl duce în cancelaria profesorilor, sau cel puțin încearcă întrucât nu ajunge până acolo. Totul se înrăutățește când unul dintre televizoare se aprinde și arată o imagine cu Hye-Yeong (Yang Jiwon) este prinsă într-un tanc cu apă, iar pentru a scăpa studenții sunt puși la un ”test” pe care trebuie să îl treacă într-un anumit timp. Vocea anunță că un student va muri pentru fiecare întrebare la care răspund greșit. Acești studenți împreună cu profesorul Hwang Chang-Wook și Choi So-Yeong (Yoon Jung-Hee) și paznicul, rămân blocați în școală. Studenții încep să moară rând pe rând și nu există nicio cale de comunicare cu exteriorul, se pare că studenții vor muri pentru ”crima” comisă de profesorul lor. Dacă vreți să știți ce se întâmplă cu Kang In-Na (GyuRi) și Kang Hyeon (Kim Beom), vă recomand să îl urmăriți.

De asemenea există și Death Bell 2: Bloody Camp (apărut în 2010), pe care vă invit să îl vizionați dacă v-a plăcut primul film. Acesta este un sequel și nu se leagă de primul. Și Death Bell 2 are actori renumiți precum cântăreața Park Ji-Yeon (aka Gummy) și actrițele Yoon Seung-Ah și Hwang Jung-Eum.

Death Bell

Death Bell 2Ș Bloody Camp

Horror Rating: ✩ (4/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia propie!

Ioana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s