[Taboo Movies] Whispering Corridors [Hangul: 여고괴담]

(☞~_~)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(~_~☜)

Închidem seria Horror din Taboo Movies, cu , probabil cea mai populară serie de filme horror din Coreea, Whispering Corridors. Aceasta a început în 1998, cu primul film care s-a numit pur și simplu Whispering Corridors, continuând , în următorul an, cu Memento Mori, iar după o pauză de 4 ani au revenit cu Whishing Stairs. Voice, cel de-al patrulea film a putut fi urmărit în 2005, iar cel mai recent, A Blood Pledge în 2009.

Whispering-Corridors

Cele 5 filme au în comun faptul că acțiunea se petrece în școli de fete, dar în rest fiecare dintre ele are noi personaje, acțiune și locație. Ceea ce înseamnă că nu trebuie să le vizionați în ordine ele fiind independente unul de altul.

Cu toate că la început Oh Ki-Min, cel care a scris scenariul pentru Whispering Corridors, a fost refuzat de mai multe case de producție, într-un final l-a găsit pe Lee Choon-Yeon care a fost interesat. Interesul lui a fost stârnit de către un film japonez (Gakkō no Kaidan) și s-a gândit că aceeași “tematică” va prinde și la coreeni.

Nu pot spune că seria este extrem de înfricoșătoare, dar merită văzută pentru ”aventurile” protagonistelor. Dacă vreți să aflați mai multe despre această serie vă recomand să o vizionați!

Whispering Corridors

Memento Mori


Whishing Stairs


Voice

A Blood Pledge


Horror Rating: ✩✩ (2/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia propie!

Ioana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s