S.K.Fill #35 – This Is Infinite! [Hangul: 디스 이즈 인피니트]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

V-a fost dor de un reality show care dă la o parte toate stereotipurile care le-au fost atribuite idolilor K-pop și le arată adevaratele fețe de adulți sau adolescenți normali?

Ei bine, despre asta vă vom prezenta astăzi, vorbin despre grupul vocal INFINITE care a făcut furori cu binecunoscutele lor show-uri ”You’re My Oppa”, ”Sesame Player” și ”Ranking King”, acum urmându-le ”This Is Infinite!”.

This is infinite

Această emisiune, similară cu formatul ”Big Brother” vrea să ajute fanii să vadă partea umană a idolilor coreeni, dincolo de faimă și toate cele care vin la pachet cu aceasta.

Protagoniștii show-ului sunt însuși membrii INFINITE : Sungkyu (liderul și lead vocal), Woohyun (main vocal), Dongwoo (lead rapper), Hoya (main rapper), Myungsoo (visual), Sungyeol (sub-vocal) și Sungjong (maknae). Aceștia sunt puși să treacă prin mai multe probe fără ajutorul conducerii, încercând să retrăiască viața pe care o aveau înainte de a deveni populari peste tot în lume.INfinite

Sarcinile lor nu sunt deloc ușoare, iar acestea pot veni cu o răsturnare de situație!

În primul episod al seriei ne sunt arătate imagini cu Sungjong, liderul (?) trupei, care pare să îi îndrume pe aceștia prin oraș, în al doilea episod aceștia devin bone de serviciu pentru copii de grădiniță, trebuind să îi țină amuzați. Deocamdată preview-urile promit multe de la acest show, fanii așteptându-se la mult haz, multe situații amuzante sau penibile sau rușinoase sau emoționante, urmând să afle mai multe despre trupa lor favorită.

Am decis să vă recomandăm un program de varietate pentru a mai da drumul tensiunii acumulate, fiind o bună ”vitamină” servită pentru zilele de weekend.

Acest program va fi transmis de către M!Net, și tradus pe viitor în engleză de către staff-ul Inspirit Subs.

Dacă vreți să aflați mai multe despre ora difuzării și alte detalii le puteți găsi pe allkpop, iar videoclipurile de preview sunt postate de către M!Net KR pe Youtube.

———————————————————————–

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s