S.K. Fill #36 – South Korean Street Fashion

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Hello, dragilor ^^ Sperăm că v-ați distrat la concertul oferit de cei de Led Apple, eu una m-am simțit extraordinar. Și pentru că am adus in discuție trupa Led Apple, haideți să ne raportăm un pic la stilul lor de îmbrăcăminte. Nu putem nega faptul că se îmbracă bine, la fiecare concept schimbându-și stilul.

SFK

Ei bine, despre acest lucru voi vorbi acum, despre fashion și styling. Cu toții știm că fashion-ul și tot ce implică chestia aceasta au acaparat multe țări și culturi din întreaga lume, precum Franța sau Japonia. Nici Coreea de Sud nu se lasă mai prejos, observându-se o gamă destul de variată în ceea ce privește îmbrăcămintea. Vă voi prezenta câteva criterii legate de street fashion-ul coreean. Ce înseamnă defapt street fashion? Nu există o definiție concretă al acestui termen, se caracterizează ca fiind un tip de fashion specific fiecărei persoane în parte. Este un lucru care îți definește personalitatea, dar la un nivel mult mai ridicat. Într-un cuvânt, originalitate.kf

În principiu, stilul vestimentar coreean se bazează pe prezența culorilor neutre. În comparație cu designul vestimentar american, stilul coreean este mult mai liniștit, atenția concentrându-se asupra unui singur obiect vestimentar. De asemenea, este destul de casual iar trendurile nu se schimbă la fel de repede.

Dacă accentul nu se pune pe vestimentație, ce pot ieși în evidență în afară de, bineînțeles, accesoriile. De la genți și plicuri, până la cercei, lanțuri și așa mai departe. Pe scurt, stilul vestimentar coreean “de stradă” nu este unul complex, dar unește toate elementele într-un întreg frumos.

Screen Shot 2014-02-17 at 5.32.02 PM

Dacă v-am făcut curioși, puteți încerca și voi să ieșiți un pic din tipar, să vă exprimați personalitatea prin îmbrăcăminte. De ce nu, poate se ascunde un adevărat designer vestimentar în voi.

Advertisements

One thought on “S.K. Fill #36 – South Korean Street Fashion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s