S.K. Fill #40 – Secret Garden [Hangul: 시크릿 가든]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Hey, long time no see ^_^ V-ați întrebat vreodată cum ar fi dacă ați schimba corpurile cu cineva pentru o perioadă? Mai ales dacă persoana respectivă este de sex opus . Ei bine, am găsit drama potrivită pentru voi, și anume  Secret Garden, regizată de către Shin Woo Chul și Kwon Hyuk Chan și scenariul fiind scris de către Kim Eun Sook.

secretgarden

Ca și protagoniști, îi avem pe Hyun Bin și Ha Ji-Won. Serialul conține 20 de episoade și a fost difuzat între 13 noiembrie 2010 – 16 ianuarie 2011, în fiecare sâmbătă și duminică la 21:45. Dar ce ar fi să trecem la rezumat?

Drama ne relatează povestea lui Kim Joo Won (Hyun Bin), un director executiv arogant și excentric care încearcă să atingă perfecțiunea de fiecare dată, și Gil Ra Im (Ha Ji-Won), un cascador cu o situație precară ale cărei corp și frumusețe sunt subiectele de discuție pentru multe actrițe de top. Întâlnirea lor accidentală se produce atunci când Joo Won o confundă pe Ra Im cu actrița Park Chae Rin, acest lucru marcând începutul unei intense relații, prin care Joo Won încearcă să ascundă o atracție crescândă față de Ra Im, lucru care îl enervează, dar în același timp îl face confuz.

Totuși, punctul culminant al poveștii este atunci când cei 2 protagoniști beau din vinul primit de la proprietarul unui restaurant misterios și se trezesc a doua zi total „schimbați”: fiecare suflet în corpul celuilalt !?

Pentru cei care nu au văzut serialul, este un must să îl vedeți ^_^

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s