S.K. Fill #41 – Super Junior M – Swing [MV]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Salutare , săptămâna acesta vă recomandăm să ascultați noua melodie a băieților de la Super Junior M și să lăsați deoparte toate grijile și stresul alăturându-vă nouă la dans pe această melodie energică si antrenantă.

                Dansul, ca în toate videoclipurile celor de la SM Entertainment este bine conceput,coregrafia impecabil realizată și foarte bine executată de baieți, care au aproape 10 ani de activitate. Pentru dans le dăm
nota 5/5.

sujuM-swing

                Videoclipul nu este unul foarte impresionant , totul se petrece în clasicele cutii de la SM ,cu câteva mese de care se folosesc în timpul dansului . Totul începe cu un grup de contabili care s-au săturat să stea toată ziua pe scaune în fața unui computer și să calculeze fără întrerupere până când aceștia se satură și încep să se distreze… totul până la venirea șefului. Din acest punct de vedere le acordăm nota 5/5.

                La general, melodia este una foarte catchy ,poți dansa pe ea , să uiți de griji pentru un moment, să iei exemplul membrilor SuJu și să te distrezi fără să te gândești la consecințe , “relax ,be cool” pentru un moment și lasă totul deoparte.

–Gabi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s