[Taboo Movies] Love, In Between [Hangul: 두여자]

(☞˚▽˚)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(˚▽˚☜)

Recomandarea pentru acest film nu este neapărat atât de erotică precum poate au fost și celelalte, povestea acestuia axându-se mai mult pe povestea și morala acestuia.

Cast-ul filmului este alcătuit din :

Shin Eun-kyung ca Han So-young

Jung Joon-ho ca Yun Ji-seok

Shim Yi-young ca Su-ji

”Love, In Between” sau ”Two Women” ce concentrează asupra poveștii celor doi soți,Yun Ji-Seok, profesor universitar și So-Young, care lucrează ca medic obstetrician. Toată situația dintre cei doi degenerează atunci când ea află că nu poate avea un copil, iar relația lor se răcește. Atunci So-Young este prinsă la mijloc între amanta soțului ei, Su-ji, cu care avea trăia în adulter de mult timp fără ca ea să știe.

Love,-In-Between

În prima instanță, So-Young se întâlnește cu Su-ji la un curs de yoga, urmărind-o pentru a afla dacă ea este cea care i-a stricat relația, iar cele două devin apropiate, împărtășind tot felul de idei și mergând în locuri diferite, So-Young ajunge la un one-night-stand cu un prieten de-al ei, iar după ce timpul trece ea află că Su-ji este defapt cea cu care soțul ei o înșeală. Ei doi dezvoltă mai mult o obsesie unul față de celălalt, Ji-Seok neputând să se despartă de niciuna dintre femei, soția lui devenind totuși doar un partener, pe când Su-Ji fiind cea cu care împărțea săruturi și nopți pasionale.

De la prietenie la răzbunare, relația lor evoluează în milă când cei trei se întâlnesc, dar Su-ji fuge pentru că află că este însărcinată cu Ji-Seok. Acesta merge după ea să o caute dar se oprește undeva în dreptul plajei și rămâne acolo, murind degerat.

Su-ji și So-Young uită totul, după ce se regăsesc iar aceasta o ajută să nască copilul. Din nefericire aceasta moare la naștere, și So-Young rămâne să aibă grijă de copil ca și cum ar fi al ei, dorindu-și unul de mult.

Chiar dacă există scene grafice și nuditate încă de la începutul filmului, el defapt are un semiton existențial, vrând să sublinieze relația soț-soție și cum totul se poate schimba radical dacă povestea se desfășoară până la final în 3.

Filmul este bun de vizionat, dar de către categoriile de vârstă mai mari, așa că țineți copiii departe 🙂

Erotic Rating: ✩✩✩ (2/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia proprie!

–Carla

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s