[Taboo Movies] Sexual Play [Hangul: 참을 수 없는 성적 유희]

(☞˚▽˚)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(˚▽˚☜)

 Hai să o spunem verde în față: sexul în ziua de astăzi este unul dintre subiectele de discuție a multor oameni. Nu ar trebui să ne simțim stânjeniți de această chestie. Așa cum a început această serie de taboo movies, continuăm cu filmul Sexual Play, regizat de Lee Se-il (이세일). Deși este un scurtmetraj, a reușit să capteze atenția destul de mult. Dar să nu stăm la povești și să trecem la „acțiune”.

Sexual-Play

Tânăra și voluptoasa Mina duce o viață grea. Deseori batjocorită de către iubitul ei, Mina își dă seama că este tratată precum o jucărie sexuală, doar pentru a-i satisface fanteziile partenerului. Prietenul ei nu afișează nici un pic de respect sau afecțiune față de ea. Toate partidele de amor sunt defapt o tortură pentru Mina. Până într-o zi, când salvarea Minei vine odată cu Yong Bok, băiatul ce livrează pizza, de altfel un admirator secret al Minei.

Într-o zi, după ce prietenul Minei pleacă la muncă, Yong Bok își face curaj și vrea să o invite pe Mina, în oraș, la o pizza . Mina, simțindu-se oarecum atrasă de acest băiat, îl invită acasă pentru a „savura” momentul. Pentru prima oară în viață Mina atinge satisfacția maxima sexuală.

Într-adevăr, există scene în care nuditatea este pe plan principal, dar până la urmă acest lucru înseamnă un film erotic. Ca și părere personală, vă pot spune că mi-a plăcut și mi-aș dori să mai găsesc filme de genul.

Erotic Rating: ✩✩ (3/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia proprie!

— Minzy (Adina)

Advertisements

One thought on “[Taboo Movies] Sexual Play [Hangul: 참을 수 없는 성적 유희]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s