[Taboo Movies] Secret Travel [Hangul: 소원택시]

(☞˚▽˚)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(˚▽˚☜)

Filmul taboo de astăzi este Secret Travel sau “Wish Taxi”, film ce a apărut în 2013, îl are ca director pe Park Chang-jin și ca personaje pe Jang Seong-won drept In-man ,Oh In-hye în rolul lui Cho-hee ,Han So-yeong ca Hye-ri., Kim Seon-yeong-III ca Ji-eun și Jang Hee-woong ca Joon-ho. Filmul durează aproximativ două ore și aparține genului Drama/Erotic dar are și câteva nuanțe amuzante și scene hazlii.

PicMonkey Collage

Ji-eun este o fată ce e pe cale să fie vândută datorită unor datorii create pentru a-și plăti facultatea și se decide să cheltuiască o grămadă de bani înainte de a muri, Hye-ri este o fată care nu primește înapoi dragostea pe care a dat-o persoanei iubite și Cho-hee este o persoană care i-a îndepărtat pe toți din jurul ei. Împreună cu In-man ,ei creează un “bucket list” pentru a-și face toate plăcerile și ultimele dorințe.

Din punctul meu de vedere filmul este unul destul de bun și având în vedere că săptămâna aceasta ne legăm de erotism voi vorbi mai mult despre acesta. În scenele de sex din acest film putem vorbi de încercările lui In-man de a face sex ,impedimentele sale fiind faptul că “nu are siguranță la pistol” lucru ce îl poate caracteriza ca pe un barbat care plânge după sex, problema acestuia dovedindu-se a fii faptul că femeile cu care încearcă el să se “împerecheze” nu sunt partenerele ideale, el găsindu-și în final adevărata iubire.
Puteți viziona o parte a filmul AICI, dar din păcate nu am reușit să-l găsesc cu subtitrare. Dacă aveți cont pe asiatorrents, puteți să-l luați de acolo.

Erotic Rating: ★✩ ✩ (3/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia proprie!

— Gabi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s