[Taboo Movies] The Concubine [Hangul:후궁: 제왕의 첩]

(☞˚▽˚)☞ RECOMANDARE TABOO ☜(˚▽˚☜)

 Concubina  este un film regizat de către Kim Dae-Seung, care a primit critici pozitive din parte celor de la The Korean Times. Acesta nu este doar un simplu film erotic, este o dramă a ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise a palatului. Cu toate că este plasat în era Joseon, filmul nu face referire la niciun eveniment real.

PicMonkey Collage

Temele prezente în această peliculă sunt: trădarea, răzbunarea și obsesia.

Toate încep de la dorința Reginei (Park Ji-Young) de a domina curtea regală. Fiul ei, Prințul Seong-Won (Kim Dong-Wook) se îndrăgostește de către Hwa-Yeon (Jo Yeo-Jeong). Regina o vede ca pe o amenințare și îi ordonă să fie concubina fratele său, regele (Jung Chang). Aceasta fiind îndrăgostă de Kwon-Yoo (Kim Min-Joon), fude cu el, dar după o noapte de dragoste, aceștia sunt găsiți, iar pentru a îi salva viața lui Kwon-Yoo, aceasta se întoarce la palat.

5 ani mai târziu, lucrurile degenerează, regele este otrăvit, poziția lui Hwa-Yeon este în pericol, tatăl ei este decapitata. Noul rege, fiul Reginei, este pus pe tron, iar pentru că femeile, în acel timp, erau văzute doar ca instrumente care nășteau moștenitori, acesta este obligat să întrețină relații sexuale cu cea aleasă de către Regină. Urmează un ”ritual de împerechere”.

Obsesia noului rege față de Hwa-yeon nu se diminuează cu timpul, și acesta vine la ia și îi mărturisește îi mărturisește dragostea, dar aceasta îi spune să se întoarcă când va fi ”un adevărat” rege. Hwa-Yeon vede această obsesie a regelui, ca o oportunitate de a întoarce jocul în favoarea ei și de a se răzbuna.

Întrucât prima ei iubiere, nu fusese omorâtă, acesta revine la curte și lucrurile degenerează. Iar Hwa-Yeon avea să fie sfârșitul celor doi bărbați.

Scenele de sex sunt destule pentru un film de 2 ore, și cu toate că nu își arată organele sexuale, acestea sunt destul de intense. Cu toate că este un film erotic, acesta a fost plasat într-o eră în care femeile nu aveau niciun cuvânt de spus în privința a ceea ce urma să se întâmple cu ele, iar secretele palatului erau adânci și multe.

Erotic Rating:  ✩ (4/5)
* Rating-ul este bazat pe opinia proprie!

— Ioana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s