S.K. Fill #42– Plastic Surgeries in South Korea & 200 Pounds Beauty

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Dear readers, când vă gândiţi la kpop ce vă vine în cap? Păi desigur,muzică,dans și vedete kpop cu o frumuseţe fără cusur” Dar cum se poate ca înfăţișarea lor să fie atât de atrăgătoare” Ei bine, acesta va fi topicul nostru de data aceasta : Operațiile Estetice în Coreea de Sud, în care vom încerca să acoperim mai multe aspecte privind aceste proceduri “chirurgia plastică a devenit un ”business” foarte mare și căutat în Coreea în ultimul timp în mare parte din cauza exploziei kpop-ului, atât în Coreea cât și în alte ţări” Acest lucru a fost ajutat și de mass media, care ”vinde” imaginea vedetei consumatorului. 
Astfel din ce în ce mai multe tinere, dar și băieţi aproape în aceeași măsură, ajung să dorească să arate ca o vedetă kpop, în cele din urmă recurgând la chirurgie plastică. Un exemplu foarte cunoscut este acela că părinţii le dăruiesc copiilor posibilitatea la o intervenţie chirurgicală dacă aceștia au note bune. 
S.k.-Fill-42---Platic-Surgery
 
Un alt lucru interesant este diferenţa dintre chirurgia plastică americană și cea coreeană. Cu toţii știm câteva chirurgii plastice frecvent efectuate precum implantul mamar, face lifting-ul, injectarea cu botox sau liposucţia. În Coreea însă, lucrurile stau un pic mai diferit. Cred că toată lumea știe care este cea mai cunoscută intervenţie chirurgicală în Coreea. Exact, este procedura ”Double eyelid”. O altă procedură este ”V-shaped face”, procedura prin care fata capătă un aspect de ”baby doll”, prin remodelarea maxilarului”
 
14349203_1121768347871457_2052420096_n.jpg
Hmm, dar ce spune-ţi de această intervenţie?
14331570_1121768371204788_452616163_n.jpg
Se numește ”’Smile Lift”. Puteţi observa cum colţurile gurii sunt tăiate în sus pentru a creea o expresie mai zâmbitoare, după cum se numește și intervenţia. Însă nu cred că dă o înfăţișare plăcută, ci dimpotrivă, un pic creepy. Coreea este printre primele ţări cu cele mai multe cabinete pentru astfel de proceduri.
Și în caz că ați crezut că vă vom recomanda să vă faceți și voi vreo intervenție, vă înșelați. Noi vă iubim așa cum sunteți, așa că pentru a nu vă lăsa fără nicio recomandare, vă sugerăm să vă uitați la 200 Punds Beauty (Hangul: 미녀는 괴로워). Acest film este inspirat dintr-o manga japoneză, Kanna-san, Daiseikou Desu. Filmul surprinde foarte bine superficialitatea societății de azi, pentru că fără ”looks” nu poți fi decât umbra din spatele paravanului.
Vizionare plăcută!
–Sunny
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s