S.K. Fill #43 – The Return Of Superman [ Hangul:슈퍼맨이 돌아왔다]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Superman is Back sau The Return of Superman (Ro: Superman se întoarce) este un reality show care a fost difuzat pentru prima oară în cadrul emisiunii Happy Sunday al postului de emisiune KBS. Episodul pilot a fost difuzat de Chuseok, iar apoi a venit cu un nou format în luna Noiembrie 2013.

Reality Show-ul pune la încercare abilitățile taților de a avea grijă de copiilor, fără ajutorul mamelor, timp de 48 de ore.

S.K.-Fill-43---The-Return-Of-SUperman

În episodul pilot au luat parte Lee Hwijae (Entertainer/MC) împreună cei doi gemeni nou-născuți, Jang Hyunsung (Actor) împreună cu cei doi fii ai săi (Junseo – 7 ani și Junu – 11 ani), Choo Sunghoon (Judoka) cu
fiica sa, Sarang și Lee Hyunwoo (Dj la Radio KBS) care a fost înlocuit de Tablo și fiica sa, Haru.

Vă recomand Superman is Back, deaorece este un show foarte amuzat, unde puteți vedea o altă latură a vedetelor, cu toate că recunosc că nu e 100% cea pe care o au atunci când camerele sunt oprite. Sunt o mulțime de momente în care copii își ”pun” tații la zid, iar aceștia nu știu ce să facă.

Totodată, puteți vedea felul în care familiile coreene își cresc copii, un stil destul de diferit de ceea ce suntem noi obișnuiți. Probabil că anumite momente o să vi se pară foarte ciudate, dar până la urmă este o cultură diferită de a noastră.

Și ca să nu mai lungim vorba. Click pe LINK! (Cu subtitrare in engleza)

–Ioana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s