S.K. Fill #44 – Mimi – KDrama [ Hangul: 미미]

 

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

     Se știe că, uneori, webtoons-urile au povești inspirate din viața reală. Dar ce se întamplă atunci când un webtoon iți povestește propria viață? ”Mimi” este o mini dramă de 4 episoade, inspirată de către filmul ”M” din 2007 al lui Lee Myung-Se. Povestea dramei este una fascinantă despre un tânăr creator de webtoons, MinWoo(Shim ChangMin), ce suferă de amnezie parțială, ce este în căutarea primei sale iubiri din adolescență, Mimi(Moon GaYoung).

mimi skfill

Totul se schimbă însă, în momentul în care pe biroul lui găsește un memo ce-l face să scrie o nouă serie webtoon, numită December 8. Aceasta are un succes imens la publicul consumator, până în punctul în care îi sunt solicitate drepturile de autor pentru a o pune  pe micul ecran sub forma unei Drame TV, iar pe site-ul unde este publicată seria, apar comentarii de la o persoană ce susține că aceasta este viața ei.

MinWoo pleacă în căutarea acesteia, deși starea lui de sănătate nu este una tocmai bună. Pe parcurs el continuă să-și amintească fragmente din trecut, lucru care îl ajută în căutarea lui și în continuarea webtoon-ului. De ce suferă MinWoo de amnezie parțială și care este povestea misterioasă din spatele acestei iubiri ”Mimi”, rămâne să o descoperiți voi, urmărind drama AICI.
În opinia mea, în loc de o drama de 4 episoade se putea face foarte ușor un film, mai ales ca sunt foarte multe scene care se repetă, asta mai mult datorită nenumăratelor ”flashback-uri”. Felul în care ChangMin își portretizeză caracterul merită un 10+ din partea mea.

–VeVy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s