S.K Fill #45 – EXO – Overdose

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

După un an de pauză de pe scena K-pop, cei mai populari ”rookies” din ultimii 2 ani, EXO au revenit cu un videoclip și un mini-album now, spre fericirea fanilor!

SK fill

”Overdose” dă numele albumului dar și al main-single-ului promovat începând cu 15 Aprilie, odată cu lansarea videoclipului. Versurile melodiei spun despre iubirea ca o supradoză față de o fată, băiatul simțindu-se prins ca într-un labirint în inima ei. Ritmul este o combinație de dubstep, R&B și hip-hop, foarte accesibil și catchy. Videoclipul a fost lansat în două versiuni ca EXO-M (pentru partea promovată în China) și EXO-K, sub-unitul coreean. Părțile de intro ne-au plăcut cel mai mult, dar vă lăsăm pe voi să judecați 😉 La o săptămână de la lansarea videoclipului celor de la EXO au făcut un record de 4.000.000 de vizualizări, statisticile Youtube spunând că se ajungea și la până 200 de vizualizări pe zi, un număr extrem de mare, ceea ce înseamnă că fanii au muncit din greu cu click-uri pentru a-i susține pe băieți!

Mini-albumul are 5 piese noi, fiecare dintre ele având similarități cu melodiile lor precedente, sound prin care EXO s-au diferențiat și evidențiat față de celelalte trupe. Dacă vreți să ascultați melodiile, le puteți găsi pe Youtube, sau pentru cei care vor să îi susțină (în mod legal hehe) le puteți cumpăra albumul digital de pe iTunes sau copia de pe site-urile de distribuție de CD-uri cu muzică coreeană precum Kpoptown, Kpopmart, Yesasia și altele.

— Carla

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s