LUNAFLY – Live la Bucureşti pe 25 iulie 2014

~KPOP CONCERT~
~LUNAFLY~

Pentru prima oara fanii K Pop din Romania sunt asteptati la un eveniment total, dedicat acestui fenomen cultural: spectacolul ce incorporeaza mai multe coordonate se va desfasura pe 24 si 25 iulie la Bucuresti si va include o varietate de manifestari artistice si de divertisment: concurs de dans la care se vor intrece cele mai bune trupe Europene ale momentului, prezentare de moda Hanbok si tombola pentru un costum Hanbok, after party, concert LUNAFLY, extragere pentru o excursie la Seul, si multe alte surprize.

In prezent LUNAFLY se afla in turneul de promovare al albumului “Fly To Love” lansat in martie 2013.

Concertul va incepe la ora 21.00 iar portile se deschid la ora 19.00
Pentru detinatorii de categorii speciale de bilet se va anunta din timp accesul la fansign si soundcheck.

*Party Battle Dance

Party Battle Dance este o competitie rezervata trupelor de street dance din Europa. Inscrierile se primesc pe adresa contest@kompasevents.ro . Concursul se va desfasura la Bucuresti, pe 24 iulie si va fi jurizat chiar de membrii LUNAFLY. Trupa castigatoare va deschide concertul LUNAFLY si va lua masa alaturi de cei trei artisti coreeni.

Detinatorii de bilete VIP vor avea acces atat la concurs cat si la dance party-ul care va urma dupa desemnarea castigatorului.


Excursie la SEOUL pentru un detinator de bilet!

Prin tragere la sorti unul dintre posesorii de bilet pentru concertul LUNAFLY din 25 iulie va avea sansa unica de a vizita Seulul, orasul considerat punctul 0 pentru scena K Pop! La extragere vor fi incluse biletele din toate categoriile de pret, iar castigatorul va fi anuntat in ziua concertului

Pret/ bilet:

 • Categoria VIP – 200 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign), acces la Party Battle Dance si vizonarea concertului din zona VIP situata in fata scenei
 • Categoria Fan sign – 150 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign) si vizionarea concertului din zona VIP situata in fata scenei
 • Categoria Sound Check – 100 lei; Biletul include acces la probele de sunet si vizionarea concertului din zona Soundcheck (loc pe scaun)
 • Categoria Normal Ticket – 75 lei; Biletul ofera acces general, in zona Normal Circle (loc pe scaun)

Facebook Event

[UPDATE]

10374013_657412667662436_7666846365640283388_n

Schema sectoarelor859309_645877085482661_253972582132579047_o

Cumpără Bilet!

Untitled-1     logo   logo_myticket_pozitiv      responsive_logo

[UPDATE]

Regulament Dance Battle

 

INSCRIEREA IN CONCURS

La acest concurs poate participa orice trupa de dans, fara restrictie de tara sau nationalitate, formata din minimum trei componenti, dar avand varsta minima acceptata de 14 ani impliniti legal.

Fiecare trupa trebuie sa aiba o mica descriere, a membrilor si in acelasi timp a trupei, daca va exista si posibilitatea unei poze de grup, cu atat mai bine.

Inscrierea se va face la adresa contest@kompasevents.ro , cu titlul mesajului :

“Dance Battle LUNAFLY +  numele trupei “,

insotit de un nume prenume si numar de telefon pentru contact al fiecarei trupe.

CONDITII DE PARTICIPARE

 •  Fiecare trupa participanta va trimite un video cu dansul pe colajul facut.
 • Colajul trebuie sa fie de minim 3 minute – maxim 5 minute.
 •  Nici o trupa nu are voie sa poarte tricouri cu emblema altor trupe sau alte obiecte care sa contina embleme sau nume a unor trupe sau a unor companii.
 •  Ca melodii, trupele de dans au dreptul sa isi aleaga si melodii non-kpop, dar este obligatoriu sa existe minim 4 melodii k-pop in programul muzical ales.
 • In concurs nu au voie trupele care au ca membrii persoane care sunt in echipa de organizare a concertului si a evenimentului.
 • Trupele participante nu au voie sa aduca obiecte scenice in timpul dansului, cum ar fi: scaune, panouri, pancarte etc.
 • Costumatia: poate fi aceeasi pentru fiecare membru sau sa aiba un lucru comun (de ex: tricouri la fel, bandane, o singura culoare, etc) , sa fie ales un accesoriu care sa le reprezinte trupa.
 • In colajul fiecarei trupe trebuie sa existe un minut de coregrafie proprie. In coregrafia proprie, fiecare membru a trupei trebuie sa aiba un spot-light, in care sa isi dovedeasca abilitatile sale de dans. De asemenea in coregrafia PROPRIE, trupele nu au voie sa copieze dansurile sau fragmente de dans ale altor trupe existente.
 • Tinutele trebuie sa fie adecvate si nu indecente. De asemenea, daca exista accesorii, ele trebuiesc asigurate foarte bine, deoarece pot sa se rupa sau sa cada in timpul dansului, existand riscul unor accidente fizice.
 • Nu este permisa folosirea artificiilor sau a obiectelor periculoase/ascutite.

IMPORTANT! Video-ul trebuie sa fie de maxim 2GB (compresat in caz de nevoie), arhivat si format .avi , avand titlul trupei respective. Acesta va fi trimis on-line, prin metoda de transfer fisier la adresa contest@kompasevents.ro

DESFASURAREA CONCURSULUI

– Pe scena vor urca toate trupele de dans, iar juriul format din componentii trupei LUNAFLY, vor desemna finalistii.

– Marea finala va fi a doua zi, si se va desfasura inainte de concertul LUNAFLY, unde se va desemna trupa castigatoare.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE

Termenul limita de inscriere este 30 Iunie 2014.

ALTE INFORMATII IMPORTANTE

In cazul in care intervin schimbari majore in alcatuirea membrilor trupei, acest lucru va fi anuntat pana pe data de 22 Iulie 2014.

Trupei castigatoare i se va deconta transportul efectuat terestru si biletele la concert (in cazul in care si-au cumparat bilete), de retinut ca nu li se va deconta transportul aerian sau maritim.

Nu sunt tolerate exceptii de la aceste reguli, iar incalcarea prezentului regulament putand duce la refuzul organizatorilor de a inscrie in concurs sau de a exclude trupa din competitie.

Pentru orice intrebari legate de aceasta competitie, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail  contest@kompasevents.ro

BATTLE DANCE PARTY

Prezenta spectatorilor la acest party cat si la BATTLE DANCE va fi asigurata doar de catre cei care au achizitionat bilete VIP la concertul LUNAFLY si binenteles de catre trupele participante la concurs.

Va multumim pentru intelegere si va dorim succes.

KOMPAS EVENTS ROMANIA

1549451_657413774328992_1089879969543326988_n

Pentru noutăți vă rugăm să accesați Concert LUNAFLY – Informații & Noutăți

Sursă: Kompas Events

Advertisements

One thought on “LUNAFLY – Live la Bucureşti pe 25 iulie 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s