S.K. Fill #48 – Korean Makeup

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

Bună tuturor, long time no see ^_^ S.K. Fill-ul de astăzi pot spune că este dedicat în special fetelor, dar dragi băieți , există și o soluție și pentru voi. După cum ați văzut și din titlu, astăzi voi atinge subiectul frumuseții, și anume makeup-ul. Da, makeup. Poate unii dintre voi știți deja câte ceva din această industrie, dar pentru cei cărora le este greu să găsească ceva care să vă placă, vă voi arăta câteva look-uri ușor de realizat.

Korean-Makeup

Korean makeup sau machiajul coreean este destul de important în Coreea, având în vedere că lumea showbiz-ului este în momentul de față într-o continuă dezvoltare. Oamenilor din showbiz le este cerut să se îmbrace mai sofisticat decât oamenilor normali, pe scurt sunt rugați să se îmbrace frumos, ca și cum ar fi niște modele în viață. Majoritatea coreenilor apelează și la operațiile estetice pentru a se remarca.

Machiajul coreean este poate una dintre soluțiile mai ieftine la care se apelează pentru a ieși în evidență. Bineînțeles că există niște pași pentru realizarea machiajului, ca orice alt machiaj. Daca acești pași sunt respectați, schimbarea este una de proporții. Majoritatea ochilor coreenilor sunt destul de mici, au acel mono-eyelid (pleopa mobilă nu se vede) și câteodată sunt și decăzuți. O aplicare corectă a machiajului poate duce la un rezultat minunat.

De obicei conceptul este de baby face, cu un ten fără imperfecțiuni și cât mai neted. Printre produsele cele mai cunoscute, amintim faimoasele BB Cream sau CC Cream, care reușesc să matifieze pielea, oferind tenului un aspect fin, fără a-l încărca.

Dar haideți să trecem la treabă ^^

— Minzy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s