S.K. Fill #50 – No Breathing [Hangul: 노브레싱]

☜(*▽*)☞ RECOMANDARE ☜(*▽*)☞

No Breathing este un film care, din punctul meu de vedere, le are pe toate: dramă, comedie, iubire, rivalitate, acțiune, suspans etc.
Desigur să nu uităm de  abdomenele bine lucrate, multiplele scene topless cu 2 dintre cei mai râvniți actori ai momentului (Seo InGuk și Lee JongSuk) cât și de apariția lui Kwon Yuri (SNSD). 

PicMonkey Collage

Personajele principale sunt:
Won-il, un geniu al înotului căruia îi place foarte mult să manânce și cănd zic mult, mă refer la platouri întregi de carne, orez și toate cele.  Înotul pentru el este ceva natural mai ales când și tatăl său a fost un cunoscut înotător ce a inventat tehnica ”No Breathing” (T/N: fără să respiri) dar odată cu accidentul în care și-a pierdut viața, Won-il a renunțat de tot la acest sport, dezvoltând o oarecare teamă de a intra în apă.

Woo-sang, este acel personaj care excelează în ceea ce face dar și depune extrem de multă muncă pentru a obține acel loc întâi. Este un înotător olimpic care datorită temperamentului său a fost obligat să se întoarcă la școală fiind suspendat de la competițiile sportive în urma unei încăierari. Provine dintr-o familie înstărită cu un tată aspru și cu un singur model în cariera lui de sportiv, tatăl lui Won-il.

Atunci cănd un spirit libertin și unul muncitor devin colegi de cameră/echipă și mai au și un trecut de rivalitate este clar că acțiunea începe să prindă un oarecare contur. Mai adaugi și o fată (Jeong-eun) pe care amândoi o plac, alți doi prieteni extrem de haioși și te alegi cu un film bun de vizionat dacă vrei să te relaxezi.
Povestea nu e una prea complicată, conține extrem de multe faze comice care ajută filmul să fie mai captivant cu toate că scenele cât și finalul sunt total previzibile. Spectacolul vizual face totul însă. Actorii sunt foarte frumoși, iar pentru mine tot filmul a fost: abdomene, abdomene, răs, abdomene, wtf?, abdomene … etc

În concluzie, dacă sunteți fani ai actorilor menționați sau ”fani ai abdomenelor” și doriți să vizionați un film relaxant, ”No Breathing”  ar fi o alegere bună.

— Vevy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s