New venue & New dance battle regulation

Două vești noi pentru toți fanii KPop care așteaptă cu nerăbdare concertul celor de la LUNAFLY din această vară~!

Salutări fanilor k-pop!

Ca urmare a prognozei meteo din perioada concertului LUNAFLY și a condițiilor incerte ale vremii, cum ar fi ploaia abundentă, descărcările electrice sau furtuna, există posibilitatea ca evenimentul să se mute indoor, într-o sală de concerte, unde locurile sunt limitate, într-un număr mai redus ca și capacitate, ceea ce va însemna ca biletele vor fi în scurt timp sold-out.

Sunt condiții independente de voința noastră, a tuturor, însă pentru buna desfășurare a concertului și a întregului eveniment din 25 Iulie 2014, pe care cu toții îl dorim unul memorabil, am luat în calcul și această variantă, care este destul de probabilă, în cazul precizat mai sus.

De asemenea, locurile și biletele achiziționate își vor păstra valabilitatea, cu precizarea expresă, că va exista posibilitatea ca și deținătorii de bilete VIP șFan Sign, să aibă asigurat loc pe scaun.

Având în vedere acest lucru, recomandăm celor ce doresc să vină la concert, să se grăbească în achiziționarea unui bilet, deoarece numărul acestora va fi limitat.

Până la definitivarea acestor condiții ne vom bucura cu siguranță de trio-ul magic LUNAFLY și vom crea o atmosferă de neuitat pentru toți dintre noi și nu numai.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

cr: KOMPAS EVENTS ROMANIA

——————————————————————————————

Hello fans of k-pop

Following the concert LUNAFLY forecast period and uncertain weather conditions such as heavy rain, thunder or storm, there is the possibility to move indoor event, a concert hall, where places are limited, in fewer as capacity, which will mean that tickets will soon be sold out.

There are circumstances beyond our control, but for the good activity of the show and the entire event from July 25th, 2014, because all of us we want a memorable night, we took into consideration this variant, which is quite probable.

Also, seats and tickets purchased will remain valid, expressly stating, that there will be the possibility that VIP and Fan Sign ticket holders, have assured seating. 

Given this, we recommend to those who want to come to the concert, to rush to buy a ticket because their number is limited.

Until then, with these conditions, we certainly can wait LUNAFLY concert to create an unforgettable atmosphere for all of us.

Thank you for understanding.

For new updates  go to LUNAFLY Concert – Information & News

 

 

cr: KOMPAS EVENTS ROMANIA

——————————2———————————

Regulament nou pentru Dance battle-ul de pe 24 Iulie!

INSCRIEREA IN CONCURS

La acest concurs poate participa orice trupa de dans, fara restrictie de tara sau nationalitate, formata din minimum doi componenti, dar avand varsta minima acceptata de 14 ani impliniti legal.

Inscrierea se va face la adresa contest@kompasevents.ro , cu titlul mesajului:

“Dance Battle LUNAFLY +  numele trupei “,

insotit de un nume prenume si numar de telefon pentru contact al fiecarei trupe.

De preferat ca fiecare trupa trebuie sa aiba o mica descriere, a membrilor si in acelasi timp a trupei, daca va exista si posibilitatea unei poze de grup, cu atat mai bine.

CONDITII DE PARTICIPARE

– Ca melodii, trupele de dans au dreptul sa isi aleaga si melodii non-kpop, iar colajul melodiilor sa fie intre 3 si 5 minute. 

Important: Sa nu uitati sa trimiteti colajul audio in ce format doriti, pe adresa mentionata si de asemenea sa il aveti la voi in seara evenimentului pentru orice eventualitate, de preferat pe un hard extern (stick)

– Nici o trupa nu are voie sa poarte tricouri cu emblema altor trupe sau alte obiecte care sa contina embleme sau nume a unor trupe sau a unor companii.

– In concurs nu au voie trupele care au ca membrii persoane care sunt in echipa de organizare a concertului si a evenimentului.

– Trupele participante nu au voie sa aduca obiecte scenice in timpul dansului, cum ar fi: scaune, panouri, pancarte etc.

– Tinutele trebuie sa fie adecvate si nu indecente. De asemenea, daca exista accesorii, ele trebuiesc asigurate foarte bine, deoarece pot sa se rupa sau sa cada in timpul dansului, existand riscul unor accidente fizice.

– Nu este permisa folosirea artificiilor sau a obiectelor periculoase/ascutite.

DESFASURAREA CONCURSULUI

– Pe scena vor urca toate trupele de dans, iar juriul format din componentii trupei LUNAFLY, vor desemna finalistii, chiar la sfarsitul competitiei. Concursul va avea loc in data de 24 Iulie 2014 intr-un club ce va fi anuntat ulterior.

– Ora de incepere se va anunta ulterior, in principal se va desfasura in dupa-amiaza zilei de 24 Iulie 2014, urmand sa se termine pana in ora 22.00, iar de atunci va urma petrecerea alaturi de LUNAFLY.

– Marea finala va fi a doua zi si se va desfasura inainte de concertul LUNAFLY, unde se va desemna trupa castigatoare.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE

Termenul limita de inscriere este 20 Iulie 2014.

ALTE INFORMATII IMPORTANTE

In cazul in care intervin schimbari majore in alcatuirea membrilor trupei, acest lucru va fi anuntat pana pe data de 22 Iulie 2014.

Trupei castigatoare i se va deconta transportul efectuat terestru si biletele la concert (in cazul in care si-au cumparat bilete), de retinut ca nu li se va deconta transportul aerian sau maritim.

Nu sunt tolerate exceptii de la aceste reguli, iar incalcarea prezentului regulament putand duce la refuzul organizatorilor de a inscrie in concurs sau de a exclude trupa din competitie.

Pentru orice intrebari legate de aceasta competitie, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail  contest@kompasevents.ro

BATTLE DANCE PARTY

Prezenta spectatorilor la acest party cat si la BATTLE DANCE va fi asigurata doar de catre cei care au achizitionat bilete VIP la concertul LUNAFLY si binenteles de catre trupele participante la concurs. 

Va multumim pentru intelegere si va dorim succes.

Pentru noutăți vă rugăm să accesați Concert LUNAFLY – Informații & Noutăți

cr: KOMPAS EVENTS ROMANIA

 

Advertisements

2 thoughts on “New venue & New dance battle regulation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s