Casa de Cultură a Studenților – The New Concert Venue

 

Casa de Cultură a Studenților – Noua Locație a Concertului LUNAFLY

10006469_673671992703170_3473848200328638782_n

Organizatorii concertului pe care LUNAFLY, trioul de senzatie al scenei K Pop, il va sustine la Bucuresti, au luat decizia mutarii show-ului intr-un spatiu indoor. Astfel, concertul LUNAFLY, ce se preconizeaza a fi cel mai fierbinte show al verii, va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor. Biletele deja achizitionate isi pastreaza validitatea, iar categoriile raman valabile.

Organizatorii explica: “Am luat aceasta decizie ca urmare a analizarii previziunilor meteorologice pentru perioada 24 – 25 Iulie, interval ce se anunta a fi, din pacate, supus intemperiilor. Nu am vrut sa expunem publicul capriciilor vremii, pentru ca ne dorim sa oferim cea mai agreabila experienta cu putinta fanilor K Pop.”

Sala aleasa pentru a gazdui spectacolul este moderna, recent renovata si dotata cu sistem de sonorizare performant. In plus, cei prezenti se vor afla mult mai aproape de artistii preferati, ceea ce este, potrivit fanilor LUNAFLY “o premisa excelenta pentru o atmosfera incendiara.”

Casa de Cultura a Studentilor
Adresa: Calea Plevnei 61 (zona metrou Eroilor)
Site:  http://www.ccs.ro/

Mai mult decat atat, noua locatie ofera facilitati ce sporesc confortul spectatorilor: in sala situata la primul etaj al Casei De Cultura a Studentilor, detinatorii biletelor din categoriile VIP, Fan Sign si Normal Ticket deja  vor beneficia de loc pe scaun. Totodata, se pune in vanzare o categorie suplimentara de bilete, pentru acces general, fara loc, la pretul de 40 lei.

Organizatorii mai anunta ca sesiunea de autografe (fan sign) va avea loc tot in incinta Casei de Cultura a Studentilor si ii atentioneaza pe cei care inca nu se afla in posesia unui bilet ca, odata cu mutarea spectacolului in noua locatie raman in vanzare sub 100 de bilete, categoria VIP fiind deja epuizata.

Se stie ca spectacolele K Pop ies in evidenta prin frenezia cu care publicul acompaniaza prestatia artistilor. In plus, este de asteptat ca fanii grupului, cunoscuti sub numele de Lukies, sa pregateasca elemente coregrafice si de recuzita iesite din comun, pentru a-i impresiona pe delegatii SM TOWN – reprezentanti de seama ai industriei muzicale din Corea de Sud, –  care vor fi prezenti la manifestarile programate pe 24 si 25 iulie.

Pentru prima oara fanii K Pop din Romania sunt asteptati pe 24 si 25 iulie la un eveniment complex, dedicat acestui fenomen cultural: spectacolul ce incorporeaza mai multe coordonate va include o varietate de manifestari artistice si de divertisment: concurs de dans la care se vor intrece cele mai bune trupe Europene ale momentului, prezentare de moda Hanbok si tombola pentru un costum Hanbok, after party, concert LUNAFLY, extragere pentru o excursie la Seul, si multe alte surprize.

 Pentru concertul LUNAFLY din 25 Iulie exista urmatoarele categorii de bilete:

►Categoria VIP – 200 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign), acces la Party Battle Dance* si vizonarea concertului din zona VIP situata in fata scenei – SOLD OUT
►Categoria Fan Sign – 150 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign) si loc pe scaun
►Categoria Sound Check – 100 lei; Biletul include acces la probele de sunet si vizionarea concertului din zona Soundcheck, cu loc pe scaun
►Categoria Normal Ticket – 75 lei; Biletul ofera acces normal cu loc pe scaun
►Categoria Acces General – 40 lei; Biletul ofera acces general, fara loc. Se vor pune in vanzare in noaptea de 25 spre 26 Iunie, orele 00:00.

Biletele se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.blt.rowww.bilete.rowww.myticket.ro siwww.eventim.ro

Pentru detinatorii de categorii speciale de bilet se va anunta din timp accesul la fan sign si soundcheck.

KOMPAS EVENTS ROMANIA isi cere scuze pentru schimbarea locatiei de concert si a evenimentului in sine, dar este o decizie ca urmare a prognozei meteo din perioada concertului LUNAFLY si a conditiilor incerte ale vremii, cum ar fi ploaia abundenta, descarcarile electrice sau furtuna, acest lucru fiind decis pentru buna desfasurare a concertului si a intregului eveniment din 25 Iulie 2014, pe care cu totii il dorim unul memorabil, plus ca avem nevoie de continuitate in astfel de evenimente, iar fara sprijinul vostru nu am putea realiza impreuna acest lucru.

Va multumim pentru intelegerea voastra si speram ca intelepciunea este langa noi toti si ne vom bucura in continuare de acest frumos eveniment.

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie:  info@kompasevents.ro

Schema locurilor din sala:

 10500430_673655716038131_7741081222791881856_n

Pentru noutăți vă rugăm să accesați Concert LUNAFLY – Informații & Noutăți

——————————————————————————————

Casa de Cultură a Studenților – The New Venue for LUNAFLY Concert

The organizers LUNAFLY concert, sensational trio of K Pop scene, who will perform in Bucharest, decided the show will be moved in indoor space. The concert LUNAFLY, which is expected to be the hottest show of the summer will take place at the “Casa de Cultura a Studentilor”. Tickets already purchased remain valid and categories remain valid.

The organizers explain: “We have taken this decision as a result of analyzing weather forecasts for the period July 24th to 25th, and unfortunately the weather is not too good for a outdoor concert. Do not want to expose the public, weather inappropriate, because we want to provide the most enjoyable experience possible K Pop fans.”

  Casa de Cultura a Studentilor
Address: Calea Plevnei 61 (near to Eroilor subway station)
Web site: Site: http://www.ccs.ro/

The new location offers features that enhance comfort viewers: ticket holders VIP, Fan Sign and Normal will have a seat.

Also, we put on sale an additional category of tickets, general access, price: 40 RON (standing)

The organizers also announced the autograph session (fan sign) will take place there at the venue.

 LUNAFLY concert of 25 July there are the following categories of tickets:

► Category VIP – 200 lei; Ticket includes: Autograph session (fan sign), access to Battle Dance Party* – SOLD OUT
►Category Fan Sign – 150 Lei; Ticket includes: Autograph session (fan sign) and seating
►Category Sound Check – 100 Lei; The ticket includes access at the soundcheck and seating
►Normal Ticket – 75 Lei ; The ticket provides access normal, seating
►Category Access General – 40 Lei; standing – on sale from June 26th

Tickets are available at Eminescu Bookshop, at the National Children Palace, the Romanian Postal Company, in the Inmedio shops labelled Bilete.ro, in the Germanos, Orange, Vodafone and Diverta retail, also online on: www.blt.ro , www.bilete.ro ,www.myticket.ro and www.eventim.ro

For special categories of ticket holders will be announced the access to fan sign and soundcheck.

KOMPAS EVENTS ROMANIA apologizes for changing the location of the concert and the event itself, but it is a decision following the forecast period LUNAFLY concert and uncertain weather conditions such as heavy rain, thunder or storm, this being decided for the proper conditions of the show, because all we want to be a memorable one, plus we need continuity in k-pop events, and without your support we could not accomplish this together.

Thank you for your understanding and hope that wisdom is all around us and we still enjoy this beautiful event.

For any other details please contact us: info@kompasevents.ro

Concert Hall Placement:

10500430_673655716038131_7741081222791881856_n

For new updates  go to LUNAFLY Concert – Information & News

 Source: KompasEvents

Advertisements

2 thoughts on “Casa de Cultură a Studenților – The New Concert Venue

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s