LUNAFLY in Bucharest, Romania @CSS – 24-25/07/2014

Hello 여러분! Cum e în vacanța de vară? Sperăm că este super hot, pentru că și noi avem niște vești incendiare pentru voi, și anume… Experiența Lunafly !! Băieții au reușit să ne surprindă la fel de mult ca și cei de la LedApple ^^

Să începem cu prima zi, ziua în care s-a ținut Battle Dace-ul! Echipa KCu.Ro s-a aflat în fața clubului la ora 17:30 pentru a filma câte ceva și a face câteva fotografii la fani. După ce am intrat în club, au sosit și băieții și imediat a început Battle Dace-ul, despre care nu vă vom spune prea multe cuvinte, ci vă vom lăsa filmulețul făcut special pentru voi =D!

10494753_926026174090118_5065728656467606860_n

Băieții au fost foarte prietenoși și au dat mâna cu fanii, aceștia au schimbat și câteva cuvinte, cei drept nu prea mult, dar, hei, măcar au fost drăguți și nu ne-au ignorat. Din câte am observat le-a plăcut Battle Dance-ul și s-au distrat și ei, precum și fanii care s-au aflat acolo în acea zi.

       După super extraordinara mega petrecere, avându-i ca invitați speciali pe Lunafly, bineînțeles, să trecem la o altă parte foarte importantă a vizitei lor, și anume CONCERTUL >o< Echipa KCu.Ro a reușit să fie prezentă la Casa de Cultură a Studenților cu ore bune înainte de concert pentru a le lua câteva interviuri fanillor care au venit la soundcheck. Vă putem spune că lumea era de pe atunci super entuziasmată. Deoarece nu exista o intrare prin spate, la un moment dat organizatorii au băgat fanii într-o sală, pentru o surpriză aparent, dar defapt au creat cale pentru Lunafly pentru a intra în clădire. Trecând de acest incident, fanii au intrat la souncheck și după rapida verificare, au așteptat cu nerăbdare marele eveniment. După câteva ore, au început să apară și restul fanilor, sala fiind plină aproape ochi. Pe lângă scaunele toate ocupate, au fost locuri și la balcon, în picioare.

Iată că apare și prezentatoarea evenimentului, Dana Bărăgan, care ne-a precizat că vom viziona 2 fimulețe legate de Coreea de Sud, o prezentare de modă cu diferite variante ale costumului tradițional coreean, hanbok și 2 reprezentații de dans. Zis și făcut: filmulețele au captat într-adevăr atenția fanilor, dar mai interesante au fost prezentarea de modă și reprezentațiile de dans. Întâi au intrat fetele îmbrăcate în hanbok, eleganța fiind la locul ei și, bineînțeles că nu puteau să lipsească și porturile tradiționale regale. După prezentarea de modă… Let’s get the party started: Vera și Lelou au reușit să încingă atmosfera, fanii aclamându-i cu mare interes, iar după ce și-au terminat reprezentația, au intrat în scenă și fetele de la DSK. Au reușit și ele să stârnească interesul fanilor, dar să nu uităm care a fost motivul principal pentru care fanii au venit.

După câteva zeci de minute, iată că a sosit marele eveniment mult așteptat: întâlnirea cu Lunafly! Băieții au vorbit foarte mult cu fanii, au interacționat și credem că s-au simțit la fel de bine cum ne-am simțit și noi. Poate unul dintre cele mai incendiare momente ale concertului a fost atunci când Yun a primit un trandafir de la o fană, iar după aceea fana a fost invitată pe scenă pentru a i se cânta o serenadă de către Lunafly >o< Fanii, sau mai bine zis fanele erau în delir. După o scurtă pauză, băieții ne-au încântat cu prorpiile melodii și au reușit să ne surprindă la sfârșitul concertul cu 2 piese românești, și anume Smiley – Nemuritori și O-Zone – Dragostea din tei. Nici noi fanii nu ne-am lăsat mai prejos și am reușit să îi surprindem cu un tort și un carnețel cu poze ale fanilor Lunafly.

După concert, a urmat și sesiunea de fansign, unde fanii și-au pregătit postere sau poze oentru a primi mult râvnitele autografe din partea băieților. Bineînțeles că băieții la rândul lor au primit multe cadouri din partea fanilor. Per total, noi credem că a fost un eveniment destul de reușit și credem că, atât băieții de la Lunafly, cât și fanii au petrecut o seară de neuitat. 🙂

4 thoughts on “LUNAFLY in Bucharest, Romania @CSS – 24-25/07/2014

  1. Mai mult ca perfect ❤ Bravo fetelor sunteti extraordinar de bune (y) Va multumesc pentru acest filmulet chiar imi doream sa vad Battle Dance-ul, Va multumesc!!!

  2. bravo fetelor!! multumim pentru clip. acum am vazut si noi, astia care nu am putut veni la dance battle, ce s-a intamplat acolo! sankyuu ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s