NU’EST Live la București pe 29 noiembrie 2014

Re:SPONSE EUROPE TOUR

MyMusicTaste vă anunță că NU’EST vor susține Re:SPONSE EUROPE TOUR 2014! Uitați-vă la video pentru a afla vestea chiar voi! 29 noiembrie 2014 – București, România 30 noiembrie 2014 – Milano, Italia Dar asta nu este tot! Continuați să FACEȚI și să adăugați TASTES prin MyMusicTaste , iar ei vor adăuga un alt oraș din Europa! Le permit fanilor să le spună unde trebuie să mai meargă NU’EST! STOP WISHING, START MAKING!  


5686_big 

————————————————-

[UPDATE]

Acum suntem pregătiți să fim prezenți la un concert, cu adevarat memorabil pentru toți dintre noi, un eveniment care nu poate fi ratat sub nicio formă de un adevărat fan k-pop! Frumoșii baieți de la NU`EST vor fi alături de noi în ziua de 29 noiembrie, în locația Arenele Romane Indoor (Parcul Carol) din București. Turneul poartă denumirea de “Re:SPONSE EUROPE TOUR” și nu putea să lipsească din România! Trupa și-a anunțat prezența și la un show concurs K-POP DANCE, unde vor înmana chiar ei inșiși premiul trupei câștigătoare! Biletele se vor pune în vânzare în data de 19 septembrie , pe un singur site, și anume, logo , acest lucru făcând posibil ca orice doritor de bilet din orice țară din lume, să aibă la îndemână toate condițiile de achiziționare a biletului la concert, iar modalitatile sunt ample, fie ca este vorba despre ridicare personala, sms, mail sau curierat! Informațiile complete se găsesc aici: logo Vom reveni foarte curând cu alte detalii, implicit cele legate de bilete, mâine 16 septembrie, despre evenimentul k-pop care se dorește să fie de asemenea unul mai amplu, așa cum v-am obișnuit, și mai mult de atât, așa cum toții fanii k-pop merită acest lucru! Evenimentul este oferit de KOMPAS EVENTS ROMANIA în colaborare cu Asociația Culturală Mall4Art.

————————————————-

[UPDATE]

Sâmbătă, 29 noiembrie 2014, ora 19:00 Arenele Romane, București

Romanian K-POP Fest  prezintă evenimentul anului: NU’EST concertează la Bucureşti pe 29 Noiembrie, în cadrul turneului „Re:SPONSE EUROPE TOUR”!

După succesul fulminant al concertelor LED APPLE şi LUNAFLY, febra K-Pop cuprinde din nou România, graţie unei confirmări de senzaţie: NU’EST concertează la Arenele Romane indoor din Bucureşti. NU’EST este cel mai mare nume al industriei muzicale din Coreea de Sud invitat până în prezent în ţara noastră! Pentru o experienţă completă, concertul va fi precedat de un concurs de dans, K-POP Cover Dance Contest, al cărui mare premiu va fi înmânat de NU’EST. Concursul va avea loc pe 28 Noiembrie. Detaliile despre K-POP Cover Dance Contest şi despre condiţiile de participare, sunt publicate pe pagina de facebook a organizatorilor concertului.

Romanian K-POP Fest

PROGRAM: VINERI 28 Noiembrie -> K-pop Cover Dance Contest ora 20:00 (se va anunța locația) SÂMBĂTĂ 29 Noiembrie | Arenele Romane INDOOR -> concert NU`EST ora 18:30 – 18:45 trupe de dans în deschidere ora 19:00 – concert NU`EST INDOOR: Locația Arenele Romane va fi acoperită cu o structură metalică în partea de jos, iar acolo se va ține evenimentul. 10648205_725004370903265_6328461605507105864_o Accesul la concert se va face pe ore și pe categoriile de bilete. Pentru o experienţă completă, concertul va fi precedat de un concurs de dans, K-POP Cover Dance Contest, al cărui mare premiu va fi înmânat de NU’EST. Concursul va avea loc pe 28 noiembrie. Detalii despre K-POP Cover Dance Contest şi despre condiţiile de participare vor fi publicate în curând. Vânzarea biletelor va începe în noaptea de joi 18 septembrie spre vineri 19 septembrie, ora 00:00. In vânzare sunt următoarele categorii de bilete:

  • Fan Sign – 250 lei (acces la fan sign şi K-POP Cover Dance Contest, poziţionare în faţa scenei la concert).
  • VIP – 150 lei (acces la K-POP Cover Dance Contest, poziţionare în faţa scenei la concert).
  • Normal – 100 lei.

Deţinătorii biletelor Fan Sign şi VIP au acces la K-POP Cover Dance Contest, unde va fi prezentă şi trupa NU`EST, care va înmâna premiul trupei câştigătoare. Biletele se găsesc în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online prin logo (E-bilet: bilet virtual transmis prin e-mail). Detalii achizitionare bilet: logo Sesiunea de fan sign se va anunta in prealabil cand va avea loc. Evenimentul este oferit de KOMPAS EVENTS ROMANIA şi Asociaţia Culturală Mall4Art. Detalii si informatii eveniment: event@kompasevents.ro

Facebook Event

————————————————-

[UPDATE]

Puteți să să vă comandați biletele: logo

————————————————-

[UPDATE]

10704019_727955190608183_4955983466291741250_n

K-POP Cover Contest | NU`EST concert

  • ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS

La acest concurs poate participa orice trupă de dans sau artist, fără restricție de țară sau naționalitate, având vârsta minima acceptata de 14 ani împliniți legal. Se poate dansa sau cânta, ce iți dorețte fiecare participant la concurs. Înscrierea se va face la adresa contest@kompasevents.ro , cu titlul mesajului: “K-POP cover contest +  numele trupei / artistului “, însoțit de un nume prenume și număr de telefon pentru contact. De preferat ca fiecare trupă sau artist, să aibă o mică descriere, a membrilor și în acelați timp a trupei, dacă va exista și posibilitatea unei poze de grup, cu atât mai bine.

  • CONDIȚII DE PARTICIPARE

►Ca melodii, trupele de dans trebuie să își aleagă numai melodii k-pop, iar colajul melodiilor să fie între 3 și 5 minute. Este obligatoriu un colaj format din cel puțin 3 melodii. ►Artistul va trebui să aleagă o melodie k-pop pentru interpretare. Important: Să nu uitați să trimiteți colajul audio, pe adresa menționată și de asemenea sa îl aveți la voi în seara evenimentului pentru orice eventualitate, de preferat pe un hard extern (stick). ►Nici o trupă nu are voie să poarte tricouri cu emblema altor trupe sau alte obiecte care să conțină embleme sau nume a unor trupe sau a unor companii. ►În concurs nu au voie trupele/artițtii care au ca membrii persoane care sunt în echipa de organizare a concertului și a evenimentului. ►Trupele participante au voie sa aducă obiecte scenice în timpul dansului, dar să nu afecteze publicul spectator. Pentru informații cereți detalii la contest@kompasevents.ro ►Ținutele trebuie să fie adecvate și nu indecente. De asemenea, dacă există accesorii, ele trebuiesc asigurate foarte bine, deoarece pot să se rupă sau să cadă în timpul dansului, existând riscul unor accidente fizice. ►Nu este permisă folosirea artificiilor sau a obiectelor periculoase/ascuțite.

  • DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

►Concursul va avea loc în data de 28 Noiembrie 2014 în București, de la orele 20.00. Locația se va anunța în curând. ►Marele premiu va fi înmanat chiar de membrii trupei NU`EST care vor fi prezenți, de asemenea, la concurs. ►Câștigătorul concursului urmând ca a doua zi să urce pe scenă în deschiderea concertului NU`EST, din 29 Noiembrie 2014.

  • TERMEN LIMITĂ DE ÎNSCRIERE

Termenul limită de înscriere este 23 Noiembrie 2014.

  • ALTE INFORMAȚII

Nu sunt tolerate excepții de la aceste reguli, iar încălcarea prezentului regulament putând duce la refuzul organizatorilor de a înscrie în concurs sau de a exclude trupa din competiție. Pentru orice întrebări legate de această competiție, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail contest@kompasevents.ro

————————————————-

[UPDATE]

23

Asia Fest și Tea & Coffee Festival

-Vino sa afli detalii despre concertul NU’EST la Asia Fest si Tea & Coffee Festival!-

Kompas Events – promotorul curentului K-pop în Romania, vine și mai aproape de fanii genului prin prezenta la Asia Fest (10-14 Octombrie) și Tea & Coffee Festival (16-19 Octombrie). Standul Kompas Events din cadrul celor două manifestări expoziționale va fi punctul în care vțti găsi bilete pentru concertul NU’EST din 29 noiembrie, veți putea afla informații despre K-POP Cover Contest – eveniment derulat pe 28 noiembrie și veți avea parte de multe alte surprize. Toți cei care cumpără bilete pe parcursul celor două festivaluri vor lua parte la o extragere în urma căreia câștigătorul va primi o invitație la concert. Asia Fest (10-14 Octombrie) și Tea & Coffee Festival (16-19 Octombrie) vor găzdui recitaluri K-pop și un concurs de karaoke ce va avea ca miză o invitație dublă la concertul NU’EST. Înscrierile se vor face tot la standul Kompas Events. Concertul NU’EST –  cel mai grandios show K-pop derulat până în prezent în România, va avea loc pe 29 Noiembrie la Arenele Romane (indoor).  Pentru evenimentul K-pop al anului s-au pus în vânzare următoarele categorii de bilete:

Fan Sign – 250 lei (acces la fan sign si K-POP Cover Contest, pozitionare in fata scenei) – SOLD OUT
VIP – 150 lei (K-POP Cover Contest, pozitionare in fata scenei)
Normal – 100 lei

 ______________________

[UPDATE]

Flashmob promo concert NU`EST

KOMPAS EVENTS ROMANIA va organiza un flashmob oficial cu ocazia concertului NU`EST în București la “Romanian K-POP Fest 2014“, eveniment ce va cuprinde atât concertul propriu-zis din 29 Noiembrie cât și “K-pop Cover Contest” din data de 28 Noiembrie, unde de asemenea, trupa va fi prezentă! Vă așteptăm să veniți la pregatirile premergatoare filmării oficiale! Repetițiile se vor desfășura după cum urmează: Locație: Cinema Patria București Adresa: Bulevardul Gheorghe Magheru 12-14 (zona P-ța Romană) ►Sâmbătă 11 Octombrie -> orele 08.00 – 11.00 ►Sâmbătă 18 Octombrie -> orele 08.00 – 11.00 Sunt așteptați toți fanii care doresc să transmită în general un mesaj muzicii k-pop și să arătăm tuturor că ne implicăm total în această frumoasă mișcare, care a luat un avânt extraordinar aici în România! Nu este impusă nici o condiție de prezență, doar dorința de a dansa și a face parte din frumoasa istorie a k-pop-ului din țara noastră! Pană atunci va puteți pregăti deja, iar MV-ul după care s-a ales coregrafia este “Action”. Pentru info, video și pregătiri aveti grupul: Flashmob in Bucuresti (NU’EST – ACTION)

Informații: event@kompasevents.ro

__________________________________

[UPDATE]

Pre-Party Oficial NU’EST în România

1401234_743544339049268_8318954481503369778_o ► Pentru că toți așteptăm concertul cu nerăbdare ! ► Concurs de karaoke cu premiu: O INVITAȚIE la concertul NU`EST ! ► Muzică K-pop toată seara ! ► Pe parcursul serii proiecții video cu NU`EST !

Intrarea este libera pentru distractie ! Distribuie afisul sa afle si prietenii tai despre eveniment! Detalii eveniment pe Facebook

__________________________________

[UPDATE]

“Re:SPONSE EUROPE TOUR” – Arenele Romane Indoor (Carol Park) Programul

  ► K-Pop Cover Contest | November 28th, 2014 “Casa de Cultura a Studentilor” Bucharest Adresă: Calea Plevnei, Nr. 61 (aproape de stația de metrou “Eroilor”)

 Acces și programul evenimentului: 19:00 –> Open doors — [Numai deținătorii de bilete VIP și Fan Sign] 20:00 –> The show ► NU’EST concert | November 29th, 2014 Arenele Romane Indoor (Carol Park) Adresă: Strada Cuțitul de Argint, Nr. 26 Acces: 17:00 –> FAN SIGN 17:30 –> VIP 18:00 –> NORMAL + toate categoriile de bilete Programul evenimentului: 19:00  Winner “K-Pop Cover Contest” 19:10  Midnight Pearls | dance act 19:30  NU’EST 21:45  Fan Sign session (numai deținatorii de bilete Fan Sign) Pentru mai multe informații: event@kompasevents.ro

__________________________________

[UPDATE]

BLACK FRIDAY pentru fanii K- Pop! 50% reducere pentru Normal Ticket la concertul Nu’Est

10426759_759727034097665_9121672684208599495_n

BLACK FRIDAY – ziua celor mai mari reduceri din an va fi un motiv de sărbătoare şi pentru fanii K-Pop: de Vineri, 21 Noiembrie, ora 21.00 până Duminică 23 noiembrie ora 24.00 bilete din categoria Normal vor putea fi achiziţionate la jumătate de preţ!  Astfel, cumpărătorul va plăti 50 de lei în loc de 100!     Biletele se găsesc în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online prin www.bilete.ro (E-bilet: bilet virtual transmis prin e-mail).    

   Pentru concertul Nu’Est din 29 noiembrie, care va avea loc la Arenele Romane (indoor) s-au pus în vânzare următoarele categorii de bilete: ✘ Fan Sign – 250 lei ( acces la fan sign şi K-POP Cover Contest, poziţionare în faţa scenei) – SOLD OUT ✘ VIP – 150 lei (K-POP Cover Contest, poziţionare în faţa scenei)  ✔ Normal –  50 lei – promoţie de Black Friday de vineri până duminică Deţinătorii biletelor Fan Sign şi VIP au acces la K-POP Cover Contest, unde va fi prezentă şi trupa NU`EST, care va înmâna premiul trupei câştigătoare.

__________________________________

[UPDATE]

NU’EST concert | Official T-shirt & Merchandise prices

  — Afis / Poster = 5  RON
— Light stick nomal = 5 RON
— Magnet: cu trupa si single / Magnet: with the band and single = 10 RON

Gentuta de umar / Handbag NU’EST = 10 RON

bag
Tricou / T-shirt NU’EST = 40 RON tricou

__________________________________

[UPDATE]

NU’EST sosire in tara

        Ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea fanilor, anunțăm oficial sosirea în țară a managementului celor de la NU’EST cu ocazia prezenței lor la “Romanian K-Pop Fest 2014” ce include “K-pop Cover Contest” (Vineri 28 Noiembrie) și concertul (Sâmbătă 29 Noiembrie) de la Arenele Romane Indoor din Parcul Carol.

Astfel, pentru cei care doresc să fie prezenți la Aeroportul Internațional Henri Coandă București (Otopeni), în data de 28 Noiembrie 2014, cursa de avion va ateriza la ora 14:10, cu întreg personalul managementului NU’EST, plus doi vizitatori surpriză, tot din Coreea de Sud.

Vă așteptăm acolo pe toți, să le oferim baieților o primire frumoasă și calduroasă, așa cum numai noi, aici, știm să facem!

Vă mulțumim înca o dată pentru sprijinul vostru.

KOMPAS EVENTS ROMANIA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s