NU’EST Live Concert in Bucharest 2014 @Arenele Romane

Am vrea în primul să mulțumim Asociației Culturale Româno-Coreeană Han Kibun pentru sprijinul acordat pe parcursul acestui eveniment.
Mulțumim: Kompas Events , MyMusicTaste & 뉴이스트 Nu’est pentru că au facut posibil acest concert.

Prima zi – 28.11. – Cover Contest

La ora 2PM avionul trupei de băieți NUEST a aterizat în București, aeroportul Henri Coandă fiind încă odată plin de fani cu pancarte colorate și steagurile țării. Din păcate, doar 4 din cei 5 membri au fost prezenți în turneul lor, unul dintre ei având o problemă medicală, fapt care l-a împiedicat să poată participa la concerte.

În timp ce unii fani erau la aeroport întâmpinându-i pe băieți, alți fani pasionați de K-pop repetau de zor pentru spectacolul ce urma seara, Cover Contestul care i-a avut ca invitați speciali chiar pe cei de la NUEST, ei anunțând câștigătorii.

La ora 7:40PM concursul a început, sala fiind plină de alți fani, încurajând tot fanii. A fost ca un eveniment de familie. Multă pasiune, emoții, zâmbete, gălăgie, un adevărat show. Aici nu au existat pierzători, fiecare a câștigat câte ceva, fie ele aplauze furtunoase, prieteni noi, aprecieri sau poate și critici, dar toți au muncit din greu pentru a ajunge pe scena de la Casa de Cultură a Studenților, locul unde s-a găzduit Cover Contestul.

Dacă vreți să vedeți cum s-a desfășurat concursul și cum au evoluat pe scenă concurenții, Kcu.Ro a pregătit un filmuleț special pentru voi!

A doua zi – 29.11.– ziua concertului

Încă de la orele 3 ale după-amiezii fanii s-au adunat la porțile Arenelor Romane pentru a ajunge cât mai în fața scenei, și mai aproape de idolii lor, în special cei care au avut bilete VIP și FANSIGN. Din păcate, ei au avut de așteptat ceva timp până li s-a permis accesul, dar noi am putut intra mai devreme pentru a ne lua acreditările și a ne pregăti de spectacol.

Sala fiind goală, decât cu persoane din organizare ni s-a permis să rămânem la verificările de sunet, deci am tras cu ochiul puțin la ce urma să se întâmple. Băieții au intrat în cort cu entuziasm, cu melodia lui G-Dragon ”Coup d’etat” pe fundal, și repede pe scenă, verificările s-au desfășurat destul de repede, doar să vadă cât de bine se aude în sală și dacă le funcționează microfoanele corect. După terminarea soundcheck-ului, a mai urmat aproape.. o oră de așteptare pentru fanii de-afară, și pentru noi, ca să ne putem începe ”munca”. Locul a fost amenajat bine pentru fani, standuri cu mâncare și băuturi, precum și nelipsitele ”goodies” le-au stat la dispoziție pe tot parcursul evenimentului.

La ora 5 fanii au dat năvală în sfârșit în primele rânduri, începând să se umple din ce în ce mai mult cu valuri și valuri de oameni la intrare, sala a primit călduroasă pe toți cei care au stat în frig să-i aștepte pe băieții de la NUEST.

7:30, și așteptarea tuturor a luat sfârșit. Concertul a fost deschis de către câștigătorul Cover Contestului, trupa 2STORM împreună cu trupa Midnight Pearls, care le-au oferit fanilor un spectacol pe cinste, iar ei imediat după terminare au început să scandeze numele trupei.

Sala se întunecă din nou, și ritmurile intro-ului de pe albumul ”RE:Birth” îi aduc pe băieți pe scenă în costume albe și cu măști strălucitoare, deci concertul e în floare. Trupa se prezintă, ”Showtime, NUEST time!” fiecare dintre ei având câte un mesaj drăguț pentru fanii din România. Melodiile trec și se ia din nou o pauză, pe ecran apărând un mesaj-video din partea lui Baekho, membrul care nu a putut lua parte la concert. Alți fani suspină cu tristețe, alții țipă de fericire pentru micul cadou.

Înainte să ne dăm seama, concertul ajunge la sfârșit… aproape. Se scandează ”Encore!” și trupa revine pe scenă pentru încă alte 3 melodii și steagul României este luat de către Ren din  mulțime și purtat pe umeri.

După terminarea concertului fanii s-au grăbit imediat spre fansign, unde au urmat să primească autografele celor 4 membri : Minhyun, Ren, JR și Aron. Fiecare dintre ei au fost drăguți cu fanii, primind de asemenea multe cadouri frumoase din partea fanelor, dar și câțiva ”mini-fani” care i-au topit pe băieți.

După terminarea serii multă lume a ieșit din Arene zâmbind, râzând, chiuind și cu multe amintiri frumoase de împărtășit pe Facebook cu ceilalți😉

Advertisements

One thought on “NU’EST Live Concert in Bucharest 2014 @Arenele Romane

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s