Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România

Ați aflat despre concursul “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România” care va avea loc în iulie 2015? Pentru informarea dumneavoastră, vă rugăm să rețineți următoarele:

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice în 1990, Ambasada Republicii Coreea la București, are plăcerea de a anunța că cele două runde ale concursului “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România” vor avea loc în Bucuresti pe 26 iunie, respectiv 11 iulie 2015. “Quiz-ul despre Coreea 2015 – Preliminariile din România” va fi efectuat în paralel cu “Quiz-ul despre Coreea 2015”, un spectacol-concurs global despre Coreea, care va avea loc la Seul, în septembrie 2015, sponsorizat de KBS (Korean Broadcaster System).korean-Quiz

“Cine este interpretul cântecului Gangnam Style? Câți membrii are Super Junior, trupa de K-pop? Cine este solista principală de la Girls ‘Generation? Care este capitala Coreei?”

Dacă știți răspunsurile la aceste întrebări, ați putea fi eligibil să aveți șansa de a câștiga o excursie în Coreea, cu toate cheltuielile asigurate, și să faceți parte dintr-un format special de televiziune cu transmisiune publică națională, KBS. În acest sens, trebuie să treceți mai întâi de testul preliminar din România.

Este important de înțeles că preliminarii similare vor fi organizate în 30 de țări diferite pentru a testa participanții despre Coreea și cultura sa. Câștigătorul din fiecare țară va fi invitat în Coreea în 2015 pentru a participa la runda finală din Seul.

Înregistrarea pentru concursul “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România” este acum deschisă. Vă rugăm să luați la cunoștință următoarele ghiduri de concurs, incluzând (1) Condițiile de Eligibilitate, (2) Programul concursului/ Reguli Generale & Proceduri, (3) Depunerea aplicației și (4) Sfaturi despre cum să vă pregătiți pentru ambele concursuri, “Quiz despre Coreea – Preliminariile din România” și “Quiz despre Coreea 2015”.

————————————————————————–

1.Condiții de Eligibilitate

A. Cetățean român care vorbește limba coreeana și/sau engleză.

B. Persoana în cauză și familia sa apropiată nu trebuie să fi deținut vreodată cetățenie coreeană. (Cetățenii coreeni din străinătate nu sunt eligibili pentru acest concurs!!)

C. Marele câștigător al concursului “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România” va fi invitat să viziteze Coreea pentru Finală (“Quiz despre Coreea 2015”) ce va avea loc în septembrie 2015. (Mai multe detalii vor fi furnizate imediat ce informațiile relevante devin disponibile). Prin urmare, pot aplica doar persoanele disponibile să viziteze Coreea în septembrie 2015.

D.Vârsta peste 18 ani / Nu există cerințe privind genul.

2.Programul Concursului/ Reguli Generale & Proceduri

A.“Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România”

1) Prima Rundă (Test de control)

● Data & ora: Vineri, 26 iunie 2015,18:00~19:00

● Locație :

①București: Amfiteatrul 1, Etajul 1, Universitatea Româno-Americană
②Cluj-Napoca: TBD ( Universitatea Babes Bolyai)
③Craiova: TBD ( Universitatea din Craiova)
④Iasi: TBD (Universitatea Alexandru Ioan Cuza)

● Reguli Generale & Proceduri:

① Concurenții vor avea de susținut un test pe suport de hârtie. Sunt 40 de întrebări despre Coreea (parțial în engleză și parțial în coreeană). Ei vor avea la dispoziție o oră pentru a răspunde la întrebări, după care vor preda foaia de răspuns supraveghetorului.

② În total, 7-8 concurenți vor fi selectați. Aceștia vor merge mai departe la runda a Doua/Finală a concursului “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România”.

2) A Doua și Ultima Rundă (Quiz Show & Speed Quiz)

● Data & ora: Sâmbată,11 iulie 2015, 16:00~18:00

● Locație: Palatul National al Copiilor (* Bulevardul Tineretului 8-10, București)

● Reguli generale și proceduri:

① În total, 7-8 concurenți care au reușit să treacă cu success de prima rundă vor concura în cadrul concursului “Quiz Show”. Ei vor trebui să răspundă la un pachet de 7 întrebări ce va fi alocat fiecărui concurent în mod aleatoriu.

② 2 din cei 7-8 concurenți vor fi aleși în urma “Quiz Show-ul” menționat mai sus. Acești doi finaliști vor concura în cadrul concursului “Speed Quiz”, unde persoana care ridică prima pichetul va avea dreptul să răspundă la întrebarea adresată de MC.

③ Concurentul care a adunat cele mai multe puncte va câștiga marele premiu.

B. “Quiz despre Coreea Runda Finală 2015”

C .Câștigătorul marelui premiu al concursului “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România” va caștiga o excursia în Coreea.

D. El sau ea va lua parte la concursul“Quiz despre Coreea Runda Finală 2015”, program de televiziune ce va fi transmis în 100 de țări de către KBS și KBS WORLD!!!

3.Depunerea Aplicației

A. Concurenții sunt rugați să completeze formularul pentru aplicație atașat și să îl trimită Ambasadei Republicii Coreea la București la embrokromania@gmail.com (Numele documentului: 2015 Quiz on Korea_(Numele dumneavoastră) cel târziu până vineri, 22 iunie 2015.

B. Toate formularele pentru aplicație vor fi acceptate numai la adresa de email indicată.

C. Este important să recupereze orice emailuri de la această adresă de email din junk –mail inbox pentru a evita o posibilă lipsă de comunicare.

4. Sfaturi privind pregătirea concursului “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România”

● Concurenții se pot pregăti pentru concurs descărcând “Facts about Korea” de la : http://www.korea.net ► Resources ► Publication ► About Korea

5. Care sunt premiile pentru concurenții (7 sau 8 persoane) la concursul “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România”?

A. Marele premiu al câștigătorului concursului “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România” constă într-o excursie la Seul pentru a lua parte la competiția “Quiz despre Coreea 2015 Runda Finală” ce va avea loc la Seul, în septembrie 2015.

(* Biletul de avion și cazarea vor fi asigurate)

* În 2014, câștigătorul marelui premiu al concursului “Quiz despre Coreea 2014 Runda Finală” a primit 10,000,000 won (aproximativ 9,870 US dollars) în cash & premiul pentru primul loc a constat într-un curs de limba coreeană, de 6 luni, la Universitatea Sangmyung.

B. Restul concurenților la concursul “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România” vor primi următoarele premii:

●Câștigătorul clasat pe locul 2: un smartphone nou-nouț.
●Restul concurenților: o Tabletă PC

* În cazul în care câștigătorul este descalificat din motive precum furnizarea de informații false, următorul cel mai bun concurent va primi premiul.

6.Anunț important!!!

● Sapte numere norocoase vor fi extrase pentru public pe parcursul celei de a doua runde, runda finală, a concursului “Quiz despre Coreea 2015 – Preliminariile din România”, ce va avea loc sâmbată, 11 iulie 2015!

● Rugăm să confirmați participarea Dvs. RSVP la emailul ambasadei embrokromania@gmail.com, până vineri, 26 iunie, pentru a vă putea rezerva biletul de intrare. Câștigătorii vor primii premii speciale care includ o Tabletă PC, CD-uri K-POP, DVD-uri K-Movies și artifacte coreene.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să o contactați pe Dra. Irina Despan, la Ambasada Republicii Coreea, la adresa de email idespan@gmail.com sau la numărul de telefon 021 230 71 98.

Pentru viitoare informații puteți urmări pagina Event de pe facebook a Quiz-ului.

Pentru a descărca formularul de înregistrare intrați AICI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s